Horoskopski znakovi za koje se vjeruje da su najbolji emotivni partneri i prijatelji među Zodijacima

Rođeni u ova tri znaka su najbolji emotivni partneri i prijatelji koje ikada možete imati


Neke ljude je lako zavoleti jer su rođeni da umeju da neguju odnose, što emotivne, što prijateljske. Astrolozi tvrde da se takvi ljudi obično rađaju u tri horoskopska znaka koji važe za najbolje partnere i prijatelje, Oni imaju veliko srce, u vezi biraju bliskost umesto slobode.

Zato se savršeno uklapaju i u jedinstvenu ulogu najboljeg prijatelja i ljubavnika. Ako ovo zvuči kao nešto što vi želite, takvog partnera možete da pronađete u jednom od ova 3 horoskopska znaka: BIK Ako želite ljubavnika i najboljeg prijatelja, pronađite nekog Bika. Oni su srdačni, velikodušni i pouzdani partneri.Na Bika uvek možete da računate, čuvaće vam leđa u svakoj situaciji, prenosi. Bik je uvek prva osoba koja će svojim prijateljima i partneru ponuditi rame za plakanje. LAV Lav je otelotvorenje fraze „živi, smej se i voli“. Lav ima bezbrižan pristup životu i romantici, pa bira partnera s kojim će se moći odlično da se zabavlja.

Lav traži partnera koji će iskreno da ga poštuje i obožava takvog kakav jeste, a on će svom partneru, zauzvrat, da pokloniti potpunu vernost. Ovaj znak je drag i veran, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem za celi život. Lav u svaki razgovor unese toplinu i vedrinu, što je u potpunosti u skladu s njegovom vladajućim planetom, Suncem.DJEVICE Ne postoji stvar koju Device ne bi učinile za ljude koje vole, osim možda suzdržavanja od neželjene konstruktivne kritike, ali oni to rade s ljubavlju. Osim te kritičke strane, Device su odlični i najbolji prijatelji jer sve svoje veze shvataju ozbiljno.

Ovaj znak veruje da treba uvek biti tu i za ljude koje voli jer tako od njih može da očekuje isto, u srećnim ili u tužnim trenucima. U prvom su redu kad treba da vas bodre i prvi su kad vam treba pomoć da se vratite na noge.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.