Detaljan sedmični horoskop od 30.03 do 05.04. - Sreća bi mogla da prati Vodolije, Ribe i Ovnove

Najsretniji znakovi će biti Vodolije, Ribe i Ovan


OVAN LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvijek na ruku previše ozbiljno. Dani su takvi da ćete se trebati prilagođavati. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis uživat će u većem međusobnom povjerenju.

KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osjetit ćete da vam ponekad nedostaje energije za sve što treba odraditi. Zato je važno da se još bolje organizirate kako bi bili učinkovitiji. Ekonomizirajte sa snagama. ZDRAVLJESAVJET: Idite ranije na počinak.



BIK LJUBAV: Bit će onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas. KARIJERA: Novi suradnici u poslu koji radite pojavit će se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako se najbolje mogu prilagoditi poslu. Bit ćete puni dobrih savjeta i još boljih namjera. Neki će dominirati. ZDRAVLJESAVJET: Gimnasticirajte.

BLIZANCI LJUBAV: Svojim šarmom i smislom za humor uspjet ćete nadvladati distancu u osobnim odnosima koja će se topiti iz dana u dan. Voljena osoba sve će vas više podržavati, a ni vi joj nećete ostati dužni. Bit će vam zaista drago što je tako.



KARIJERA: Malo više truda pokazat ćete u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. To vas motivira. U djelatnostima iz sjene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići visoko. ZDRAVLJESAVJET: Radite vježbe disanja i pokušajte što više boraviti na suncu i zraku, makar i na balkonu.

RAK LJUBAV: Diskrecija i intimnost bit će vam glavna obilježja i kriteriji kojim ćete se rukovoditi u osobnom životu ovih dana. KARIJERA: Izgledat će kao da svi nešto razvlače, ali vi nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice se slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu. ZDRAVLJESAVJET: Vježbajte nešto što volite.

LAV LJUBAV: U svojim privatnim odnosima postat ćete otvoreniji i opušteniji. Spremnost da vjerujete drugima vratit će vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati povjerenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svjesni i čuvajte to.

KARIJERA: Vjerojatno nećete baš izbiti u prvi plan, ali će vam ipak ići dobro. Na vama je da radite i pokažete što znate. Sve će vam ići na ruku čak i onda kad se u prvi tren situacija ne čini blistava. Čitajte između redova. ZDRAVLJESAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama.

DJEVICA LJUBAV: Zahtjevi koji će stalno dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne osobne odnose. Ako pokušate nešto objasniti, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite. Tako će biti najbolje. KARIJERA: Ojačat će korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezat ćete se s njima i razmjenjivati poslovna iskustva. ZDRAVLJESAVJET: Vaši talenti čekaju da se izraze. Razvijajte ih.

VAGA LJUBAV: Bit ćete zaigrani, veseli, spremni sve dijeliti, ali bez previše obveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti. Partner bi mogao biti zbunjen. KARIJERA: Vaš utjecaj u poslu bit će utemeljen na vašoj zrelosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke odgovore od suradnika koje mogu utjecati na daljnji razvoj posla, no općenito uzevši sve se razvija dobro. ZDRAVLJESAVJET: Zadovoljni ste sami sa sobom.

ŠKORPION LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovati odlično, vi sami bit ćete skloni čačkanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg svijeta. Takvim pristupom oduzet ćete nešto od spontanosti pa nemojte pretjerivati. Opustite se.

KARIJERA: Koliko ste dugo sanjali o nekim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto. ZDRAVLJESAVJET: Bit ćete otvoreni za sve.

STRIJELAC LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagodbe su jako privlačni. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Voljena osoba će vas podržavati. KARIJERA: Volite uspjeh više nego prosječnost, ali ovih dana ipak ćete se morati odraditi i neke dosadnije poslove. Oni su temelj za nešto više pa ne filozofirajte oko toga. Budite vrijedni kako samo vi znate, a rezultati će već doći kasnije. ZDRAVLJESAVJET: Jednaka mjerila vrijede za sve.

JARAC LJUBAV: Većinu ovog tjedna vladat će opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše osobno neraspoloženje dolazit će iz drugih područja života, pa to zanemarite.

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni. ZDRAVLJESAVJET: Trošit ćete samo na bitne stvari.

VODENJAK LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se relaksirati i biti bez pritiska da se nešto mora postići. Otuda ćete zaista uživati s partnerom. Sponatnost koja će se razviti među vama bit će dobrodošlo osvježenje.

KARIJERA: Vjerojatno će se mjeriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg. ZDRAVLJESAVJET: Budite ono što jeste i prezentirajte se.

RIBE LJUBAV: Oni u vezama bit će potpuno svjesni da je njihova ljubav jaka. Uživat će. KARIJERA: Neki će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćete zadovoljni postignućima. ZDRAVLJESAVJET: Idite za svojom intuicijom.

ehoroskop.net

Pokreće Blogger.