Astro analiza za vaš podznak do jula 2020. godine - Šta nam donosi boravak Saturna u Vodoliji

Preuzmite odogovosrnost i pročitajte u daljem tekstu u kojim to sferama možete osetiti da vam je potrebno više discipline.


PODZNAK OVAN Vaš fokus u naredne tri godine biće na prijateljstvu. Razmislite šta je potrebno da promenite u svom odnosu prema drugarima. Budite odgovorni i posvećeni u komunikaciji sa dragim ljudima. Saturn u kom god znaku da se nađe aktivira kod nas potrebu za učenjem, zato neki od vas mogu upisiti postdiplomske studije.

Naravno u zavisnosti od toga koliko godina imate, bavićete se različitim društvenim radom. Aktiviraće se želja kod vas da budete korisni društvu. Kako biste stigli do željenog rezultata, možete osetiti potrebu da se nečega odreknete. Budite vredni i posvećeni, tako stižete do rezultata. Jedan po jedan cilj. Prednost dajete prijateljima na koje se možete osloniti.PODZNAK BIK Kod vas Saturn će angažovati potrebu da se orjentišete na rezultate u životu. Bavićete se uspehom u karijeri, ali želećete da ostvarite cilj u mnogim životnim temama. Posao je najviše angažovan, ali i druge životne teme u kojima imate potrebu da se pozicionirate. Prvo je potrebno da naučite nešto iz dosadašnjih lekcija koje ste prošli.

Sada shvatate da ništa nije večno i da samo trudom i disciplonom možete postići odličan podvig. Najbolji bilans se postiže strpljenjem, korak po korak hodate ka vrhu. Na ovom putu prvo razumite šta je potrebno da promenite, a zatim uvodite nove načine rada.PODZNAK BLIZANCI Vreme je da promenite svoj ugao obrazovanja. Do sada ste smatrali da vam fakultet nije potreban, jer Vodolija u polju obrazovanja daje već dovoljnu genijalnost. Utiče na potrebu istraživanja koja podstiču originalnost kod vas. Kao da je potrebno da u narednom periodu pribavite diplome za naučeno.

Svakako bavićete se stabilizacijom svega što ste do sada naučili. Osetićete potrebu da saznate mnogo toga što ima veze sa vašom životnom odlukom. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje stavove u obrazovanju, da razmislite za šta se držite kada su u pitanju uverenja o sudbini i životu.

PODZNAK RAK Pred vama je važan period jer ono što ste radili prethodnih godina sada dolazi kao rezultat. Da li ste dovoljno vodili računa o ishrani, o sebi, o mentalnom i fizičkom stanju tela. Saturn kod vas podstiče odgovornost ka vašem intimnom životu. Uvidećete koliko ste vezani za materijalnu i finansijsku pomoć drugih ljudi. Pokreću se teme vezanosti za materijalne stvari, ali i za pomoć dragih ljudi. U navedenim temama potrebno je da se disciplinujete, jer ste navikli da budete slobodni. Kod Vodolije granice ne postoje, a sada je potrebno da ih postavite. Ovo vam jeste izazov jer ste navikli da nema ograničenja.

PODZNAK LAV U naredne tri godine partnerski odnos postaje kod vas sfera interesovanja I učenja. Partneri su naše ogledalo i od njih mnogo toga učimo o sebi. Ono što ste odlagali da rešite ili da naučite o sebi sada postaje intezivnije. Nema više guranja pod tepih, morate se pozabaviti odnosom JA + ON. Naravno radićete na odnosu sa drugim ljudima generalno, ali je ljubavni život najjaktivniji. Saturnov tranzit kroz sedmo polje u natalu aktivira partnerski život, jer na primeru se najlakše uči. Od vašeg natala zavisi u kojoj ste fazi trenutno, da li ste do sada prevazišli prepreke. To sve diktira trenutno stanje odnosa u kom se nalazite. Saturn utiče na stabilizaciju u partnerstvu. Odnos je kada su obe strane posvećene jedna drugoj, koliko god izazova bilo aktivno u određenom momentu.

PODZNAK DEVICA Navikli ste da nema pravila kada je u pitanju posao i svakodnevnica. Što se više trudite da organizujete ove dve teme, sve više se dešavaju nepredviđeni momenti. Naučili ste tokom života da nema razloga da se borite protiv sebe već da reagujete kada je to potrebno, tj pre bih rekla da se snađete. Kako je Saturn kročio u Vodoliju tako ćete se više baviti odgovornostima i disciplinom na radnom mestu i u svakodnevnici. Ove teme će se stabilizovati. Bavićete se kako da poboljšate način ishrane i odnos prema svom telu. Uvidećete da sve što sada radite za sebe, telo pamti, a zdravlje postaje kvalitetnije.

PODZNAK VAGA Ljubavne teme i veze su oblasti gde ćete se stabilizovati u narednom periodu, ali ćete dosta toga naučiti o sebi. Sa Vodolijom u polju srca volite autentično i bez granica. Sada pitanje ljubavi dolazi na preispitivanje. Šta god da postane tema naredne tri godine, vodi ka rezultatu promene po pitanju koga, kako i šta volite. Nije baš jednostavno kada u temi ljubavi je potrebno da se bavimo odgovornostima, zbog toga razumite sve što dolazi na ispit. Vreme je da se pozabavite temom kreativnosti i hobijem. Šta je to što bi bilo dobro da u tim oblastima stabilizujete kako biste ostvarili dobre rezultate.

PODZNAK ŠKORPIJA U naredne tri godine potrebno je da naučite osnovnu brigu o domu, pod tim mislim na plaćanje računa, brigu o sređivanju kuće. Znate one obaveze koje drugi ukućani urade umesto nas. Uvešćete odgovornost i organizovanost u svoj dom. Dobar deo vas je navikao da često menja mesto boravka, da se seli ili da pak menja raspored nameštaja u kući. Nećete imati potrebu da se selite ili da unosite promene kod kuće. Ne znači gde ste trenutno da ćete tu ostati, Saturn u vašoj četvrtoj kući može da aktivira promenu lokacije, ali nećete menjati mesto boravka često u narednom periodu.

PODZNAK STRELAC Zanimaju vas interesantne teme, kojim šokirate ljude oko sebe. Inteligentni ste i brzo razmišljate, u vašem umu se rađa brdo kreativnih i originalnih ideja. Ono što vi iskreirate nekome teško da može pasti na pamet. Naredne tri godine potrebno je da se fokusirate na jednu inofrmaciju i da o njoj savladate što više. Menjaćete način komunikacije, glas vam se možda umiri, kao da ćete usporiti u mislima i razgovorima. Fokusiraćete se na jednu temu i dok je studiozno ne obradite i ne završite nećete je ostavljati. Možda će ljudi oko vas primetiti da niste toliko pričljivi kao nekad. To je sasvim ok, jer želite da se posvetite sebi.

PODZNAK JARAC Koliko god možda zvučalo čudno u ovom trenutku, naredne tri godine donose vam stabilizaciju na polju finansija. Saturn dok tranzitira poljem finansija uči nas kako da se ophodimo prema novcu. Možda ste do sada bili opušteniji, u skladu sa Vodolijom, smatrate da novac koji potrošite lako dolazi nazad, što i jeste slučaj. Kod vas se dešavaju nagli prilivi finansija, ali i znate da potrošite novac za ono što je potrebno. Bavićete se sistemom vrednosti, vašim doživljajem na materijalne stvari i na sve ono što posedujete. Satrun nas uvek nauči ponešto, zato svaki izazov posmatrajte kao novu lekciju.

PODZNAK VODOLIJA Sve ono što ste saznali o sebi u prethodnom periopdu, ono na čemu ste radili, a tiče se podsvesnog, sada možete implementirati kod sebe. Sve to naučeno o svom nesvesnom i podsvesnom naredne tri godine ćete transformisati. Saturn u vašoj kući ličnosti aktivira potrebu za ozbiljnošću. Fokusiraćete se na stabilizicaiju i odgovornost u mnogim životnim poljima. Vi sada menjate uverenja i stavove koje ste skupljali godinama. Lekcije su sada tu pred vama, u vašem krilu. Iskoristite ih na najbolji mogući način.

PODZNAK RIBE Ukoliko ne razumete da je sada vreme da se pozabavite svojim podsvesnim Saturn u Vodoliji aktiviraće određene izazove. Često u životu bežimo od sebe, ne želimo da vidimo šta je to duboko u nama. Ovo je period upoznavanja sebe, na istinski način. Bez foliranja. Zbog toga nam ponekad predstavlja prepreku jer se plašimo da pogledamo sebe u oči. Naredne tri godine susrešćete se sa sobom, sа svojim strahovima i ograničenjima. Strahove sami formiramo, a kada se suočimo sa njima razumemo da nam je tako bilo lakše. Štite nas od realnosti. Hrabro zakoračite u istraživanje svoje duše i sebe.

Izvor: Mogu ja to sama

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.