Prvi retrogradni Merkur u 2020: Blizance očekuje težak period - Lavovi se riješavaju bespotrebnih stvari

Od 17.02 do 10.03 - Blizance očekuje težak period - Lavovi se riješavaju bespotrebnih stvari


OVAN Očekuje vas vrlo naporan period i često ćete biti ljuti i napeti. Stalno ste pod pritiskom i niste sigurni ni u jednu odluku koju donesete. Retrogradni Merkur vas upozorava da obratite pažnju na svoje snove, jer će vam oni dati zanimljive i vrijedne smjernice.

Preporučuje se da tijekom ovog perioda počnete šetati, posvetite se meditaciji i aktivnostima koje vas opuštaju. Boravite više vremena na rijeci ili jezeru, jer voda ima čudesnu moć umirivanja. BIK Ovaj retrogradni Merkur vašem znaku donosi pojačanu energiju.Baš zbog toga bit ćete glavni oslonac za svoje prijatelje u ovim mračnim danima. Važno je da razmislite kuda ide vaš put, što je vaša životna vizija i u kojem smjeru želite da se vaš život odvija. Odbacite sve što vam više nije važno i dopustite sebi da sanjarite.

Vizualizirajte sve svoje želje i dozvolite da vam se približe energije obilja i zadovoljstva. BLIZANCI Blizance očekuje težak period u kojem će mnogi njihovi nedostatci doći do izražaja, naročito na poslovnom planu. Vraćaju se nedovršeni projekti iz prošlosti, ali više nema nazad.Najgore što možete učiniti je da sebe konstantno kritizirate. Preuzmite odgovornost za sve što se događa i uložite sve napore da riješite probleme. Intuicija je uz vas! RAK Loša komunikacija donosi probleme u odnosima, naročito na poslu.

Energiju crpite iz kreativne i duhovne prirode i ne dozvolite da vam je uprljaju toksične vibracije negativnog okruženja. Malo se osamite, izolirajte i razmislite o sebi. Slušajte svoju intuiciju koja vas mudro može izvesti iz svake situacije.

LAV Retrogradni Merkur u Ribama probudit će kod vas negativne emocije, preispitivanja i dileme. Ipak, mnogi Lavovi imat će hrabrosti da otpuste ono što im više ne odgovara i uklone bespotrebne stvari iz svog života. Ako je moguće, odložite važne financijske odluke.

DJEVICA Djevice će najteže podnijeti ovaj retrogradni Merkur. Za njih počinje period kaosa, turbulencija i naglih promjena. Zaplest ćete se u rizične odnose iz kojih nećete znati kako izaći. Vi ste dijete reda, a u ovom periodu ravnoteža ne postoji. U cijelom kaosu slijedite svoj unutrašnji kompas.

VAGA Na polju karijere očekuje vas zbrka, kaos i napetost, a mogući su i financijski izdaci iz kućnog budžeta. Imat ćete malih zdravstvenih problema, zato ojačajte imunitet. Teškoće u odnosima potpuno će poremetiti vaš život, ali ne dozvolite da kažete ili učinite nešto zbog čega čete se kasnije sigurno kajati. Priroda na vas djeluje umirujuće.

ŠKORPION Retrogradni Merkur otvara vrata prošlosti i donosi stare, zaboravljene ljubavi. Otkrivate svoju novu intimnu i emotivnu stranu. Na poslu vas očekuje ugodan period jer ćete imati sjajne ideje i kreativnu energiju. Slušajte što vaša duša želi, jer vas samo ona može odvesti na stazu dobrih mogućnosti.

STRIJELAC Ovogodišnji retrogradni Merkur vašem znaku donosi nevjerojatnu zabavu. Pružite sebi dodatan odmor, uživanje s dragim ljudima i donesite svom srcu trenutke radosti. Ne tražite kod sebe greške i izbjegavajte sukobe. Uspostavite temelje mira koji će vam pomoći da se zbližite sa sobom.

JARAC Očekuje vas više borbi, stresova, rada i napora. Ovo je idealan period za stjecanje novih znanja i fokusiranje na nešto korisno što će vam skrenuti misli sa negativnih stvari, a istovremeno će donijeti poboljšanje na raznim poljima. Usred opterećenja, odgovarat će vam opuštajući razgovori s dragom osobom.

VODENJAKVodenjake neće puno poremetiti retrogradni Merkur u znaku Riba. Imat ćete na umu uzbudljive ideje i konačno ćete završiti neke stvari koje već dugo odlažete.Ali, budite oprezni kada su u pitanju financije i ne donosite velike i dugoročne odluke. Pustite da vas intuicija vodi.

RIBE Vaša intuicija je nevjerojatno pojačana pa ćete znati kako spriječiti probleme i izboriti se s mnogim teškoćama koje stvaraju sjene retrogradnog Merkura. Više se odmarajte, posvetite se svojim željama i potrebama i boravite u prirodi. Bit ćete smireni i nećete dozvoliti da vas sitne prepreke spriječe u ostvarenju ciljeva.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.