Počela je vladavina Riba - Vrijeme je da se suočite sa onim od čega okrećete glavu

Razvijajte povjerenje u životne procese koji vas ne kažnjavaju već vode prema progresu.


Vladavina Riba smatra se i razdobljem u kojem odrađujemo neku karmu. Vrijeme je da pustimo sve ono što nam otežava napredak i pokušamo shvatiti uzroke nekim događajima koje privlačimo u svoj život. Ono što je gurnuto pod tepih, sada izlazi na površinu.

U srijedu 19. veljače/februara započinje vladavina Riba, razdoblje u godini kada se pripremamo za nove životne iskorake, za proljetni ciklus u kojem se energija budi i krećemo aktivnije prema naprijed. Zato sve do 20. ožujka/marta gledajte što možete dovršiti, počistiti, preurediti, isplanirati, uvidjeti.



Osluškujte svoj unutarnji glas. Treba li vam više mira i tišine, priuštite si to. Suočite se s onim od čega okrećete glavu. Osvijestite svoje strahove. Razvijajte povjerenje u životne procese koji vas ne kažnjavaju već vode prema progresu.

Obratite pozornost na svoje snove. Povežite se sa sobom, na način da osluškujete što vam govori vaše tijelo kad se nađete u neizvjesnoj ili napetoj situaciji. Vladavina Riba smatra se i razdobljem u kojem odrađujemo neku karmu.



Zvuči mistično, no riječ je o tome da je sada dobro pustiti ono što dolazi u naš život i iz toga izvući lekciju koja je bitna za nas. Suočavamo se s onim što je skriveno, tajno, s onim što su nam drugi zatajili, ali i s onim što mi skriveno od drugih, ali i od samih sebe. Ono što je gurnuto pod tepih, sada izlazi na površinu.

Vladavina Riba je vrijeme tranzicije. Nešto privodimo kraju, da bismo mogli započeti novo. Vrijeme u kojem trebamo pustiti sve ono što nam otežava napredak i pokušati shvatiti uzroke nekim događajima koje privlačimo u svoj život.

Pokreće Blogger.