Osobine ljudi koji bi mogli očekivati dobre stvari u životu - "Sreća dolazi onima koji znaju čekati"

Patnja i bol su privremeni. Oni su neprijatni, ali i važni, jer vas čine jačim i boljim kao čovekom.


Ovaj članak posvećen je onima koji su razočarani životom. Za one koji pate od nesigurnosti i koji se osećaju nečuveno. Za one čije su misli zbunjene i koji imaju noćne more. Za one koji ne znaju šta dalje sa svojim životom i koji put da odaberu. Za one koji se nisu odlučili za svoje snove i kako da ih ostvare.

Za one koji proživljavaju unutrašnju borbe kojih drugi nisu ni svesni. Ovaj članak je za vas. Nadam se da ne donosite odluke na osnovu reči drugih ljudi. Ne slušajte savete drugih ljudi. Neki mogu da budu iskreni i dolaze iz čistog srca, ali oni oko vas ne mogu znati šta će biti bolje za vas.



Sledite poziv svog srca i napravite pravi izbor. Nadam se da ćete uraditi ono što vas nasmeje i nešto što raduje vaše srce. Ne donosite ishitrene odluke samo iz straha da ćete nešto propustiti. Strpljenje je pravo blago. Nadam se da ćete uživati u svakom trenutku svog života i ceniti sve dobro koje već imate.

Nadam se takođe da ste usredsređeni na reč "Ja mogu", a ne da živite, jer to "morate" da uradite. Budući da je ovaj svet prepun mogućnosti, dozvolite sebi da ih vidite. Nadam se da znate da postoji razlog za sve i da nas najbolje stvari čekaju iza ugla. Nadam se da razumete da mala neizvesnost i neodlučnost uopšte nije loša.



Svima nam treba vremena da se opustimo i pronađemo nešto što će nam biti blizu. Normalno je plašiti se. I dok god napravite bar mali korak napred, to se takođe smatra napretkom. Nadam se da niste zaboravili na sadašnjost dok ste zauzeti planiranjem svoje budućnosti.

Nadam se da još uvek udišete miris cveća, uživate u predivnim zalascima Sunca i čaroliji novog dana. Nadam se da ne dozvoljavate da vas prošlost obuzda. Prošlost se ne može promeniti, treba se fokusirati samo na sadašnjost. Nadam se da ćete prestati da se brinete i toliko razmišljate.

Postižete ono što želite. Verujte procesu. Patnja i bol su privremeni. Oni su neprijatni, ali i važni, jer vas čine jačim i boljim kao čovekom. Napokon se nadam da ste ljubazni prema sebi. To što je u vama dovoljno je snage i ljubavi da se oprostite sebi svaku grešku koju napravite.

I zapamtite - dobre stvari dolaze onima koji znaju čekati. Zato, ne bojte se da čekate. Budite strpljivi. I Univerzum će vam poslati sve što je potrebno da biste se osećali srećno.

Pokreće Blogger.