Nedeljni horoskop iz dana u dan do 17.02: Divne pustolovine u srijedu - Vrlo ste ambiciozni u nedelju

Pred nama je dinamična, ali izazovna nedelja. Veze bi se mogle naći na testu, činjenice su malo zamagljene, budi se vaše ambicije dok Merkur usporava, a time i vaši projekti.


PONEDELJAK Glavni događaj: Mesec u senzibilnoj Devici, u harmoniji sa ekspanzivnim Jupiterom Šta se može očekivati: Osećaji praktičnosti i produktivnosti uz optimizam. Možete marljivo raditi na ostvarenju željene budućnosti. Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan za rad na tekućim projektima ili zadacima koji zahtevaju vašu pažnju. Šta ne treba učiniti: Nemojte zanemariti brigu o sebi: negujte i svoje telo i svoj um.

UTORAK Glavni događaj: Mesec u Devici, u harmoniji sa Saturnom i Plutonom Šta se može očekivati: Saturn nam pomaže izbeći impulsivno ili nesmotreno ponašanje, a Mesec nam daje uzemljene i fokusirane emocije. Šta treba učiniti: Dan je sjajan za poslovne aktivnosti ili sastanke. Šta ne treba učiniti: Danas nemojte započinjati važne nove projekte.



SRIJEDA Glavni događaj: Mesec u Vagi, u kvadratu s Jupiterom Šta se može očekivati: Težite jednakosti, ravnoteži i pravednosti. Možda ćete biti društveniji nego inače, privučeni prijateljskim pustolovinama i aktivnostima. Šta treba učiniti: Prigrlite optimizam i društvenost provodeći vreme sa voljenim osobama. Šta ne treba učiniti: Ovo nije dobar dan za kupovinu velikih ili luksuznih stvari.

ČETVRTAK Glavni događaj: Mesec u Vagi u kvadratu sa Saturnom Šta se može očekivati: Danas će biti teško pregovarati i postići kompromis. Moguć je osećaj usamljenosti, izolacije ili frustriranosti. Šta treba učiniti: Joga i meditacija mogu pomoći da pronađete emocionalnu ravnotežu. Šta ne treba učiniti: Ovo nije dan za važne rasprave, kako poslovne tako i privatne.



PETAK Glavni događaj: Mesec u Škorpiji, u skladu sa Merkurom, Jupiterom i Neptunom Šta se može očekivati: Povećana empatija, saosećanje, dobrotvornost i kreativnost. Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan za komunikaciju, naročito sa prijateljima i porodicom; danas razgovarajte sa voljenim osobama. Šta ne treba učiniti: Nemojte dopustiti da neko iskoristi vašu dobrotu – ključno je postavljanje granica.

SUBOTA Glavni događaj: Mesec u Škorpiji, u skladu sa Jupiterom, Neptunom, Plutonom i Saturnom Šta se može očekivati: Raste osećaj sigurnosti, i emocionalne i fizičke Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan da se stvari dovedu u red i završe pre nego što na samom početku sledeće nedelje Merkur krene retrogradno. Šta ne treba učiniti: Nemojte započinjati nove, naročito ne velike projekte.

NEDJELJA Glavni događaj: Mars ulazi u Jarca Šta se može očekivati: Budi se ambicioznost, naročito kada je reč o karijeri, i težnja priznanjima. Šta treba učiniti: Razmislite kako možete maksimalno iskoristiti ovaj podsticaj uz disciplinu i organizovanost koju daje Jarčev vladar Saturn. Šta ne treba učiniti: Oduprite se nagonu da odmah krenete u ostvarivanju svojih planova – sada nije povoljno vreme za to.


Pokreće Blogger.