Mjesec u Vagi opozicija Venera u Ovnu - U mnogim pričama ovih dana niste jedini akteri

Uzalud trčite jer svatko tko vas želi imati u svom životu, tamo će vas i postaviti


Venera u Ovnu stoji nasuprot Mjeseca u Vagi. U mnogim pričama ovih dana niste jedini akteri i to je u redu – ali pristajati na to nije. U tome je razlika. Vaša reakcija je bitna, ono što vam drugi nude – nije. Mjesec je u Vagi, opozitan Veneri u Ovnu. Borba za nekim nije isto što i pristati na natjecanje.

Lekcija koju morate savladati ovih dana. Ako ne i danas. Jedno je kad ulažete sebe u nešto, drugo je kad pristanete biti natjecatelj nečijeg života. Jedna osoba u nizu. Jedna karika na lancu. Jedna od mnogih. Kad pristanete na neku priču u kojoj će pobijediti bolji.



Kad pristanete na neko uspoređivanje. Kad pristanete biti drugi. Sporedni. Zamjenjivi. Često pogrešno shvaćate. Kad oko nekoga koga želite postoji više opcija, onda se vi ne borite, vi se natječete. Vi ne birate nego čekate da budete odabrani. Ako. Možda. Ikad. Ili nikad.

Vi predajete svoju moć, slobodu, snagu, nekome. Nečemu. U imaginarnoj utrci svog života čak i da postignete cilj i osvojite osvojivo, vi niste napravili ništa važno za sebe. Vi ste se izborili u nečijem tuđem maratonu, a jedino gdje trebate trčati je u stazama svog života.



Eliminirati nekog suparnika nije pobjeda. Bar ne u emociji. Ako niste prepoznati kao vrijedni nečijeg trona, taj tron nikad ne trebate ni osvajati. Venera u Ovnu stoji nasuprot Mjeseca u Vagi. U mnogim pričama ovih dana niste jedini akteri.

I to je u redu. Ali pristajati na to nije. U tome je razlika. Vaša reakcija je bitna. Ono što vam drugi nude – nije. Uzalud trčite jer svatko tko vas želi imati u svom životu, tamo će vas i postaviti. Sve drugo pustite… imate valjda pametnijeg posla.

Sanja Paraminski Aisha

Pokreće Blogger.