Kratka ljubavna analiza do 29.2: Djevice će dovesti stvari u red - Jarac ne bi trebao previše tugovati

Djevice će dovesti stvari u red - Jarac ne bi trebao previše tugovati


OVAN Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bit ćete tihi i diskretni. Potom će uslijediti i ono pravo prihvaćanje od druge strane pa ćete shvatiti što zapravo znači voljeti. Bit će to korak prema naprijed.

BIK Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne riječi jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna cjelina koju svatko može poželjeti. Stoga tome ne treba previše riječi. Uživajte.



BLIZANCI Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu pa pokušajte biti tiši i manje zahtjevni.

RAK Bit će vam dobro, ako važete svaku svoju riječ i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu sve oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti sretniji.



LAV Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli pa ćete je nagraditi malim darom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osjetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti sretni.

DJEVICA Zanemarit ćete nerealne zahtjeve druge strane i pokušati zrelijim pristupom dovesti stvari u red. Doduše, možda ćete se osjećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga jer će proći kako je i došlo. Bit će bolje.

VAGA Jedan obiteljski problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažirati. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali što je, tu je. Uspjet ćete dovesti stvari u red. Voljena osoba i vi bit ćete dobro.

ŠKORPION Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajat će nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzet će vam dobar dio slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

STRIJELAC Što god vi poduzeli, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, vjerovat ćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

JARAC Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jest. Zauzet ćete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

VODENJAK Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mjesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

RIBE Dok ćete vi u sebi slagati pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činit će vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne može se preskočiti.

ehoroskop

Pokreće Blogger.