Astro prognoza za Vage, Škorpije i Strijelčeve za proljeće 2020. godine

Evo šta u proleće 2020. godine očekuje rođene u znaku Vage, Škorpije i Strelca:


Bićemo vođenji osećanjima, maštom, iluzijom, a u tom ružičastom svetu lako možemo zaboraviti na svoj pravi put ka ostvarenju ciljeva. Iako će srce trepereti, pokušajte da ostanete trezveni i izbegnete pogrešne odluke. VAGA Proleće donosi velike benefite. Spremni ste da uzmete sudbinu u svoje ruke i kontrolišete svaki aspekt svog života.

Ako želite nešto veliko da uradite za sebe i svoju budućnost, proleće je idealan period za takav poduhvat. Postajete ambiciozniji i uspešniji na polju ljubavi i finansija. Za vaš znak je ovo proleće idealan tajming da pokrenete svoj biznis. Jedinu smetnju stavaraju dileme i nesigurnost u svoje odluke.



Ali uz malu podršku dragih ljudi, uspećete da prevaziđete svaku prepreku. ŠKORPIJA Drage Škorpije, iako je proleće period ljubavi i leptirića u stomaku, vaš znak na ovom polju očekuju određeni problemi. Vi ste vrlo disciplinovani i volite da sledite svoja pravila na svakoj životnoj prekretnici, pa ćete ostvariti mnoge uspehe kada je u pitanju profesionalni život.

Kada se osećate "zaglavljeno" u nekoj situaciji, Mars i Saturn pomažu da iz svake nezgodne okolnosti izađete kao bobednici. Imaćete neverovatno pojačanu intuiciju, zato slušajte unutrašnji glas. STRELAC Proleće je specijalan period za vaš znak Zodijaka.



Očekuje vas strastvena ljubavna romansa i vrtoglav uspeh. Samo je važno da pratite tok života i razmišljate pozitivno. Prati vas impresivna energija, kreirate sjajne ideje i nemate problem da ih podelite sa drugima. Počinjete da verujete u sebe, a samopouzdanje je najznačajnija moć koju možete da posedujete.

Pokreće Blogger.