Astro prognoza za Raka, Lava i Djevice za proljeće 2020. godine

Evo kakva je astro prognoza za Raka, Lava i Djevice za proljeće 2020. godine


RAK Spremni ste da se aktivirate na životnom putovanju i ne morate da puta da razmislite koju strategiju treba da preduzmete. Bez obzira da li s epojavio problem u ljubavnom odnosu, porodici ili na poslu, vi sve teškoće olako rešavate. Umorni ste od čekanja da se nešto promeni i od zahteva okruženja.

Sada preuzimate stvari u svoje ruke. Proleće 2020. godine biće i pomalo naporne za Rakove, jer će konstantno biti zauzeti raznim obavezama. Ali trud će se itekako isplatiti. LAV Pomešana osećanja i strah od promena su ono što otežava svakom Lavu ovo proleće.



Raspoloženje vam opada i raste, imate talase tuge i sreće, a sve to zadaje probleme na profesionalnom i ljubavnom polju. Ipak, mudri Lavovi uspeće da prevaziđu ovu krizu i da se uzdignu iznad cele situacije. Poslušajte savet bliskih prijatelja, moguće je da vam je potrebna promena.

Pokušajte da korigujete kod sebe sve što vas blokira na putu ka sreći. DEVICA Očekuju vas velike promene ovog proleća drage Device. Ne brinite - sve su POZITIVNE. Proleće vam donosi novu, osvežvajuću energiju i zračićete divnim vibracijama.



Zablistaćete na privatnom i poslovnom planu, a naročito do izražaja dolazi vaša kreativnost i dinamičnost. Verujte u sebe i uspeh je pred vama. Jedino upozorenje za ovo proleće jeste da tokom marta malo pripazite na finansije. piše portal lovesensa

Pokreće Blogger.