Astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proljeće 2020. godine

Evo kakva je astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proljeće 2020. godine:


Proleće je vreme buđenja, unutrašnje svesti, romantičnih iskri i najdivnijih mirisa u celom kosmosu. Bez obzira da li je vaše srce slobodno ili ste već zaljubljeni, proleće je period osveženja za polje ljubavi. Mnogi znakovi će baš ovog proleća doživati pravu romantičnu bajku.

OVAN Proleće će početi na jedan zanimljiv način za vas, sa nekoliko iznenađenja. Ovo je vaš period u godini i osećate se energično i pozitivno. Ipak, morate biti pažljivi tokom marta zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura. Mnogi Ovnovi doživeće neuspeh zbog mračnog uticaja ove planete.Najbolje ćete se snaći ako se prisetite lekcija koje ste naučili u prethodnoj godini. Svaku teškoću podnosite sa puno hrabrosti i nećete dozvoliti da vam ovog proleća ništa ukrade osmeh sa lica. BIK Ovog proleća trebaće vam neverovatna odlučnost jer ćete proći kroz velike promene.

Moraćete da preuzmete odgovornost za mnoge stvari koje se dogode kod kuće, na poslu ili u ljubavnom odnosu. Od vas se zahteva da donesete vrlo teške odluke. Ukoliko ste nezadovoljni, sada je pravi trenutak da promenite sve što vas sputava i zadaje brige. Sreća će se pojaviti kada se malo više posvetite sebi.BLIZANCI Finansijski problemi vas sputavaju da ovog proleća uradite sve što ste želeli, ali ne dozvolite da vas to slomi i udalji od važnih ciljeva. Dragi Bliznci, imate neverovatnu moć prilagođavanja, pa ćete lako pronaći solucije i rešenja za probleme. Tokom maja meseca zvezde vam pripremaju divna iznenađenja i srećnije životne okolnosti. Iskoristite ovaj period maksimalno.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.