Astro prognoza za Jarčeve, Vodolije i Ribe za proljeće 2020. godine

Evo šta očekuje rođene u znaku Jarca, Vodolije i Riba!


JARAC Vreme je za osmeh! Dragi Jarčevi, vi ste jedan od najsrećniji znakova Zodiajka ovog proleća. Zvezde vam donose radost na svim životnim poljima. U aprilu Mars i Saturn daruju dodatnu energiju koja će vas podstaći da završite važan poslovni projekat.

Maj vam donosi napredak na polju finansija, a to će ujedno biti i najbolji period u 2020. godini za usavršavanje i poboljšanje materijalnog stanja. Na poslu vas očekuju zanimljive ponude, a porodični odnosi nikada nisu bili bolji.



VODOLIJA Na proleće vas očekuju brojne loše vesti, ali će situacijiu izvaditi dobre vesti koje se tiču finansija. Bićete zbunjeni i nećete imati jasno definisane ciljeve. Na svu sreću, imaćete veliku podršku partnera u svakoj odluci. Podelite svoje probleme i teškoće sa dragim ljudima.

Jedan važan savet može vas izvući iz neprijatne situacije. RIBE Za vaš znak Zodijaka proleće će biti vrlo napredan period, ali vas očekuje i pojačan stres tokom maja 2020. godine. U maju će se dogoditi određene turbulencije na emotivnom i profesionalnom planu.



Foksuirajte se na planove koji mogu da unaprede vaš posao i porodični život. Kombinacija intuicije i kreativnosti je impresivna, pa će vam to pomoći da se ostvarite u nekim novim poslovnim idejama. Vaš najveći izazov ovog proleća biće nedostatak samopouzdanja i manjak hrabrosti da donesete velike odluke.

Pokreće Blogger.