Ženska karma - Nikada ne udarajte u zatvorena vrata

​Doći će vrijeme, kad se sva vrata otvaraju, ako znate gdje treba da idete. Ili se ne otvaraju - ako je zdravije i srećnije da ne idete tamo.


Mislim, da ako se nešto ne dešava već duže vrijeme u vašem životu, uprkos svih vaših napora, i mnogobrojnih pokušaja, znači da to ne treba da se desi. Možda, je to poznata istina - ne udarajte u zatvorena vrata. Ali svako treba da to osjeti sam.

Uradili ste nekoliko koraka prema cilju - ne da se, treba se povući. Otpustite situaciju. Prebacite pažnju na nešto drugo. Možda će se potom promijeniti algoritam dejstva, promijeniti pristup ili će način dostizanja cilja izgubiti aktuelnost.U svakom slučaju, ne sada. Ili ne sa tim čovjekom. Ili ne sa tim radnim mjestom. Ne u tim okolnostima. Tako će biti bolje za vas. Čak i ako vam je u tom trenutku bolno i događaj vam izgleda nepravedan, potom, mnogo godina kasnije, zahvalićete životu zato što vas je sačuvao od veće patnje.

Kada nijesam prolazila intervju za posao, bila sam ogorčena. Potom bih čula, na primjer, da kadrovskog direktora u kompaniji mijenjaju svakih šest mjeseci. Kada muškarac nije pokazivao interesovanje, nazivao je, pisao, ali nije pozvao na viđenje, bila sam u nedoumici.Zatim se otkrivalo da živi sa djevojkom u nerazumljivom statusu i nejasnoj vezi. ​Kada nijesam mogla da riješim stambeni problem, bila sam bijesna. Posle nekoliko godina, sam stekla dvosoban stan umesto jednosobnog.

Sigurna sam da ako vam muškarac ne predlaže brak, uprkos toga što ga nekoliko godina podstičete, u dugoročnoj perspektivi sreće svejedno neće biti. Doći će vrijeme, kad se sva vrata otvaraju, ako znate gdje treba da idete. Ili se ne otvaraju - ako je zdravije i srećnije da ne idete tamo.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.