Savršen stajling: Žene sa stilom u ormaru uvijek imaju 10 stvari

Za savršen stajling nije vam potrebno mnogo garderobe, potrudite se da imate ovih 10 komada u ormaru



Bijela majica; V-izrez, okrugli ili pak čamac, pronalaženje odgovarajuće bijele majice ponekad može biti izazovno, ali je zaista vrijedno truda. Ona je udoban i vanvremenski komad garderobe koji se veoma lako može kombinovati sa pantalonama, farmericama ili čak suknjama.

Teget blejzer; Ova strukturisana jakna prilično je svestrana. Crni blejzer je više za poslovne varijante (izgleda strogo i kruto), a teget blejzer (koji se može kombinovati, bukvalno, sa svim drugim komadima garderobe) takođe možete nositi u poslovne svrhe, ali ćete zračiti stilom.



Midi suknja A kroja; Laskava i sofisticirana, midi suknja A kroja stvara fantastičnu siluetu, a nosićete je veoma često, posebno ako je ona u neutralnoj nijansi. Najbolje od svega je to što je možete nositi tokom svih sezona, a ako je pravilno kombinujete, izgledaćete veoma privlačno i elegantno.

Tamne farmerice; I to ne bilo koje već zvoncare! Zašto? Zato što je to jedini model farmerica zbog kojih će vaše noge izgledati mnogo duže nego što to jesu. Iako ih svi vezuju za retro stil (konkretno za sedamdesete godine prošlog vijeka) ukoliko se pravilno kombinuju, one izgledaju ultra moderno i laskavo.



Bijela košulja; Jedna je od rijetkih košulja koje se mogu nositi u svim prilikama, od poslovnih sastanka do večernjih izlazaka. Pored toga, može se kombinovati sa tako mnogo drugih komada garderobe. Klasični baloner; Vanvremenski dodatak bilo kojoj kombinaciji, klasični baloner nikada nije demode. I, savršeno stoji skoro svakoj ženi, bez obzira na njen lični stil.

Crne pantalone; U zavisnosti od toga kako ih kombinujete, možete ih nositi i na posao i u neobaveznim varijantama. Razlika između ovih i svih drugih pantalona je u njihovom kroju: ove su krojene prema obliku vašeg tijela, ali nisu preuske.

Teksas jakna; Još jedan komad garderobe koji se može nositi tokom skoro svih sezona, a koji je uvijek moderan. Bez obzira da li ćete je kombinovati sa suknjom tokom proljetne i jesenje sezone ili ćete se pak odlučiti da je obučete ispod jakne tokom hladnijih dana, teksas jakna daje dozu šarma i opuštenosti.

Suknja olovka kroja; Proljeće, ljeto, jesen ili zima – sasvim je svejedno, jer ovo je suknja koju možete nositi tokom svih sezona, a za nju važi epitet da je najelegantnija suknja svih vremena. Bijele pantalone; I to ne bilo koje već one širokih nogavica. Zašto?

Zato što će se savršeno uklopiti u svaki stajling, bez obzira na sezonu. I, zaboravite na bapske priče kako se bijelo nosi samo tokom proljeća i ljeta! Nosite bijelu onda kada to želite. Na kraju, ne nosite nešto zbog toga da bi se drugima svidjelo već vama.

Mala crna haljina; Da li ste ikada bile, u zadnji trenutak, pozvane na neki događaj te niste znale šta da obučete? E, to je trenutak kada mala crna haljina stupa na scenu. Naravno, birajte model u kojem se osjećate ugodno i koji možete nositi u više navrata i različitih prilika.

minimagazin.info

Pokreće Blogger.