Paolo Koeljo otkriva: Kako da pronađemo srodnu dušu i privučemo ljubav u svoj život

Paolo Koeljo otkriva tajnu prave ljubavi - Smjernice i savjeti kako da privučete pravu ljubav


Traganje za životnom ljubavi je dug i težak put, pun iskušenja i prepreka! Ova poruka Paola Koelja daje smernice u potrazi za srodniom dušom i otkriva kako da privučemo ljubav u svoj život... Mi smo večni jer smo Božje delo. Zato i prolazimo kroz mnoge živote i mnoge smrti, izranjamo s nepoznatog mesta i odlazimo na drugo, takođe nepoznato.

I kada ljudi razmišljaju o reinkarnaciji, uvek se suoče s teškim pitanjem: ako je u početku bilo tako malo ljudskih stvorenja na licu Zemlje, odakle dolaze sve te nove duše? Odgovor je jednostavan. U određenim inkarnacijama se delimo. Poput kristala i zvezda, poput stanica i biljaka, i naše se duše dele.Naša duša pretvara se u dve, pa nove dve se dele u još dve, i tako se kroz nekoliko naraštaja rasprostranimo po velikom delu Zemlje... na mušku i žensku polovinu. Deo smo onoga što alhemičari nazivaju ''Duša sveta''. Zaista, kad bi "Duša sveta" samo nastavila da se deli, rasla bi, ali bi bila sve slabija.

Tako da, kako se delimo, tako se i ujedinjujemo. A to ujedinjenje se zove LJUBAV. Jer kad se jedna duša podeli, uvek se deli na mušku i žensku polovinu. U svakom životu imamo tajanstvenu obavezu da nađemo barem jednu od tih drugih Polovina.Najveća ljubav, koja ih je i razdvojila, obezbeđuje se ljubavlju koja ih ponovo ujedinjuje. Kako mogu znati ko je moja druga polovina? Izlaganjem riziku, riziku od neuspeha, prevare i razočaranja, ali nikad odustajanjem od potrage za ljubavlju. Ko ne odustane od potrage, na kraju pobeđuje.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.