Mladi Mjesec u Vodoliji 24.1 - Kakve promjene mogu da očekuju znakovi Zodijaka

Kakve promjene mogu da očekuju znakovi Zodijaka - 24.1. u 22:42 na nebu se pojavljuje mlad Mjesec


OVAN Dragi Ovnovi, vama se mladi Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući gdje možete pokrenuti neka nova prijateljstva, započeti nešto originalno, oformiti tim u vašem poslu. Mnogi Ovnovi će moći svoje želje sprovesti u djelo. Ako imate negativne aspekte onda se može dogoditi da vas iskoriste prijatelji. Držite se cilja pa ne idite na sve strane.

BIK Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašoj desetoj kući koja je zadužena za karijeru, položaj, jednog roditelja pa će biti novih događanja na tom polju. Mnogi Bikovi mogu imati iznenadna događanja koja nisu planirali. Kako su Mjesec i Sunce negativno aspektirani s Uranom iz vašeg znaka, trebali biste čuvati skandala pred publikom ili nekih emotivni šokova.



BLIZANAC Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašem devetom polju što je predviđeno za vlastitu filozofiju, učenja, proučavanja nekih dubljih uvida, duhovnost, putovanja i još druge životne razboritosti. Ova razmatranja i intuicija vas može odvesti na neki novi put i pogled na život.

RAK Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašem osmom polju što je povezano s intuicijom, transformacijom, novim nekim pogledima na partnerske odnose. Financije od vaših partnera, osiguranja,dugova. Može vam se dogoditi da dobijete novac preko partnera, vaše majke ili nekih drugih žena. Svakako dobivate pa taman to bila i informacija.



LAV Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u sedmom polju partnerski odnosa, javnosti, tajnih neprijatelja pa vam se može događati da budete popularni u društvu. Ako imate negativne aspekte onda može doći do ogovaranja i da vam rade neke smicalice iza leđa. Naglašena je jaka senzitivnost i osjetljivost.

DJEVICA Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašem šestom polju vašeg posla svakodnevnog života, zdravlja. Moguće su mnoge promjene ovih dana, a vaša prilagodljivost će biti izražena. Posebnu pažnju trebate obratiti kada su autoriteti na poslu ili ako ste vi nadređeni kako se ponašate prema vašim zaposlenima. Izbjegavajte nervozu jer se mogu javiti fizičke i psihičke manifestacije. Pazite na prehranu.

VAGA Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašem petom polju što je dosta pozitivno kada je ljubav u pitanju. Također, ako imate djecu možete lijepo razmjenjivati emocije i dogovarati se. Pojedine Vage bi se mogle i teatralno ponašati pa se preporučuje da otpuste svoju vezanost za djecu koja već sama brinu o sebi.

ŠKORPION Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući gdje može biti priče o korijenima odakle potičete, tko ste vi i što trebate preokrenuti u svojim emocijama. Pojedini Škorpioni baš sada se mogu osamostaliti i odvojiti od roditelja. Svakako će biti naglašeno sve vezano za kuću i obitelj.

STRIJELAC Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašoj trećoj kući komunikacije, kraćih putovanja, dogovora, papirologije, trgovine i još mnogih stvari. Sada treba izbjegavati da budete dramatični. Mnogi Strijelci će naučiti slušajući druge i svoju intuiciju. Neki novi pokret u komunikaciji i originalan je pred vama. Izbjegavajte nejasnoće.

JARAC Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašem drugom polju financija pa će sva energija biti usmjerena na to područje. Kako steći i osigurati financije to će biti glavna tema. Drugo polje je i za prehranu pa na tom polju treba napraviti neki novi početak. Ostavite sve što vam smeta iza sebe i krenite novim životnim tokom. Vama se uglavnom mnogi preokreti događaju.

VODENJAK Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašem prvom polju što vas pokreće da promijenite način razmišljanja svoj fizički izgled. Pojedini Vodenjaci mogu osjećati nemir dok neke mogu svoje inovacije i planove sprovesti u djelo. Vaša bujna mašta je izražena pa i osjetljivost na okruženje. Želite biti slobodni i da ne ovisite o okolini pa se možete i potruditi da to ostvarite.

RIBE Kod vas se ovaj mladi Mjesec događa u vašem dvanaestom polju psihe, duhovnosti, usamljivanja. Sada možete pokrenuti kod sebe nešto na tom polju ako se stidite, da se oslobodite. Nikako vam ne odgovara da se nađete u nepoznatoj sredini. Povucite se i napunite baterije za neke nove duhovne pokrete.

Sretno u novim pokretima!

Željka Knežević

Pokreće Blogger.