Julijana Oremović: Detaljna astro analiza za 2020. godinu - Prognoza za Vage i Škorpije

Detaljna astro analiza za 2020. godinu - Prognoza za Vage i Škorpije


VAGA Ocjena godine: 2/3 Ljubav i odnosi: Ovo bi mogla biti jedna od onih godina u životu u kojoj svodite račune, godina u kojoj odlučujete što i kuda dalje. Vjerojatno ste već primijetili da su neke osobe otišle iz vašeg života i da se vaš privatni život jako promijenio.

Ako ste u dugoj vezi ili braku, moglo je doći i do većih problema ili kriza koje su narušile povjerenje, pa i stabilnost odnosa. Možda ste i pristajali na manje nego zaslužujete ili bili u vezi s osobom koja vam nije mogla dati ono što vama treba.



Sada je pred vama je 12 mjeseci vrlo intenzivnih i burnih ljubavnih iskustava koje će ne samo uroditi novih spoznajama, već i možda novom ljubavnom pričom koja će vas odmaknuti od prošlosti i stalnog vraćanja unatrag. Možda ta nova osoba neće doći u vaš život kako bi tu ostala, već samo kako bi vam pomogla da se odmaknete od odnosa u kojem je nestalo ljubavi i bliskosti.

Ako ste sami, dopustite si vrijeme istraživanja, sve dok ne pronađete onu osobu za koju ćete moći reći – e to je ona prava! Sretna razdoblja: Travanjski utjecaji bit će vrlo zavodljivi i strastveni. Idealan mjesec za provode, ali i za fatalne noćne susrete. U studenom su mogući izvanbračni izleti, odnosno spojevi koji će se bazirati isključivo na tjelesnoj privlačnosti.



Posao i novac: Pokušajte izdržati još ovu godinu jer će nakon nje sve krenuti nabolje. Saturn i Pluton u Jarcu već duže vrijeme testira vašu izdržljivost. Vjerojatno je bilo nekih problema na poslu i u obiteljskom životu, a sada je vrijeme da podvučete crtu, zauzmete stav i donesete konačnu odluku.

Shvatit ćete da vam možda okolnosti na poslu postaju sve teže izdržive, pa ćete ili pokušati raditi nešto privatno ili se baciti u potragu za novim poslom. Što će godina više odmicati to ćete biti svjesniji da privodite kraju jedan poslovni ciklus i da je vrijeme za nešto sasvim novo.

A što je to novo vrlo vjerojatno biste mogli doznati već pod kraj godine kada će vam se otvoriti jedna nova prilika koja će vam pomoći da krenete prema naprijed. Izvjesna su i neka ulaganja u dom, selidbe, a neke očekuje kupoprodaja nekretnine ili renovacija stambenog prostora.

Sretna razdoblja: Ono što će se događati u rujnu pomoći će vam da u mjesecima koji slijede donesete odluku koja će biti značajna za vašu poslovnu budućnost. U drugoj polovini studenog imate priliku povećati svoje prihode tako što ćete pronaći dodatni izvor prihoda ili tražiti povišicu.

Zdravlje i forma: Već duže ste vrijeme izloženi povećanim naporima i stresu. Puno toga se promijenilo u vašem životu zbog čega ste manje uživali, a više bili pod grčem. Sada je vrijeme da to promijenite i prestanete misliti na druge, već na sebe. Pripazite na kralješnicu, zglobove, bubrege i mjehur, osobito od ljeta pa do kraja godine.

Oprez! Retrogradni Mars bi od 9. rujna do 14. studenog mogao unijeti prolaznu pomutnju u ostvarenje vaših planova i zamisli. Nemojte se sudarati za zidovima, ako će nešto stati ili biti zakočeno, i za to postoji razlog. Budite strpljivi, sve će se razjasniti nakon 14. studenog.

ŠKORPIJA Ocjena godine: 5 Ljubav i odnosi: 2020. bi po svim astrološkim parametrima treba biti za vas uspješna i produktivna godina i to na svim područjima života. Kroz ljubavni život vam dolazi više zadovoljstva, ali i novih prilika. Moguće je i da se nađete u jednom ozbiljnom iskušenju, odnosno da vas privuče osoba koja je potpuno drukčija od vašeg idealnog tipa partnera i to će vam biti jako intrigantno i uzbudljivo.

Pitanje je koliko ćete biti u stanju održati vjernost, no ako zaista volite svog partnera, sigurno je da ćete donijeti dobru odluku. Sada možete stabilizirati i učvrstiti odnose s osobama do kojih vam je stalo i unijeti neke nove sadržaje u svoju vezu ili brak, možda i započeti zajednički život s voljenom osobom.

No od iznimne važnosti bit će vam vaša sloboda. Nećete podnositi nikakve stege i okove. Bude li partner mogao pratiti vašu slobodoljubivost, još ćete ga više zavoljeti. No bude li ljubomore, ucjena, prigovaranja, može doći i do prekida veze, odnosno do gašenja osjećaja u vama.

Sretna razdoblja: Ožujak će biti jedan od romantičnijih mjeseci u godini. Putovanje s voljenom osobom bit će pun pogodak. Tražite li novu ljubav, očekujte neočekivano od kraja studenog pa sve do kraja prosinca kada bi u vaš život mogao ušetati netko poseban i za vas očaravajući.

Posao i novac: Vrlo plodna godina je pred vama. Puno ćete raditi, ali trud koji ćete ulagati u posao će vam se višestruko isplatiti. Dosta je naglašeno polje honorarnih poslova, putovanja, kao i rada i suradnje s medijima, obrazovnim ustanovama. Imate puno toga za ponuditi drugima, stoga radite na osobnoj promociji, širite i razmjenjujte svoje ideje, pišite, učite, pohađajte predavanja i edukacije kojima možete obogatiti svoje znanje.

Možda ćete jedan dio godine dosta putovati radi posla, a od ljeta pa sve do kraja 2020. radne aktivnosti će se ne samo povećati, već i ubrzati. Bit će vam potrebna pomoć jer nećete se stizati sami. Pazite samo da se taj naporniji poslovni ritam ne odrazi na vaše zdravlje i da ne dođe do premorenosti. Financijska situacija je više nego dobra, osobito tijekom prve polovine godine. Od kolovoza pa do kraja godine reducirajte troškove.

Sretna razdoblja: Siječanj bi vam mogao donijeti porast primanja ili ponudu za posao koja će biti financijski primamljiva. Odličan je i kraj godine. Shvatit ćete koliko vaš rad vrijedi i koliko ste korisnog znanja usvojili u protekle dvije godine kojeg sada možete kapitalizirati.

Zdravlje i forma: Zdravstvena situacija će biti dosta dobra, osobito ako se ne budete naprezali preko granica svojih mogućnosti. Posao i novac jesu važni, ali ne do te mjere da utječu na vaše zdravlje. Tijekom jeseni usporite malo tempo, čuvajte se upalnih procesa. Odlučite li se početi ozbiljnije baviti sportom, postat ćete zadovoljniji svojim izgledom i imat ćete više snage i energije.

Oprez! Od 9. rujna do 14. studenog pripazite na zdravlje. Odustanite od aktivnosti koje vas fizički iscrpljuju. Obavite liječnički pregled, osobito ako ste u prošlosti imali nekih poteškoća. Donesite odluke kojih ćete se pridržavati, a koje će biti bitne za vašu zdravstvenu situaciju.

Pokreće Blogger.