Julijana Oremović: Detaljna astro analiza za 2020. godinu - Prognoza za Vodolije i Ribe

Detaljna astro analiza za 2020. godinu - Prognoza za Vodolije i Ribe


VODOLIJA Ocjena godine: 4 Ljubav i odnosi: Grupiranje tri planeta, Jupitera, Saturna i Plutona ‘iza vaših leđa’, u znaku Jarca na neki način će biti priprema terena za ono što će tek u 2021. ući u vaš život. Stoga iskoristite predstojeću godinu kako biste napravili retrospektivu svog ljubavnog života, osvijestili svoje strahove i nesigurnosti koji vas koče da biste živjeli punokrvniji ljubavni život.

Ovo je vrijeme kada biste mogli i nešto privesti kraju, odnosno jasno shvatiti što želite, a što ne u svom privatnom prostoru. Neke tajne kao i sve što je potisnuto i skriveno izaći će na površinu, pa ako se upustite u tajnu ili zabranjenu vezu možda ju nećete moći dugo skrivati. Prolazak Urana znakom Bika potiče vas da pomičete svoje granice i povremeno će vas zbunjivati okolnosti u ljubavnom životu.



Taman kada nešto odlučite ili odaberete, dogodit će se nešto što će vas potaknuti da se zapitate je li to uistinu ono što trebate. Evidentno je i da ćete se dosta žrtvovati za druge ili pomagati nekim ljudima, no nemojte pritom zaboraviti na sebe i svoje potrebe.

Sretna razdoblja: Prva polovina siječnja bit će ispunjena nekim lijepim događajima i prilikama. Osjećat ćete se voljeno. Travanjske planete otvaraju vrata vrlo uzbudljivi i zavodljivim ljubavnim prilikama. Vaš šarm će biti neodoljiv, a ljubavni život će vam procvjetati.



Posao i novac: Imate sve veću potrebu pobjeći od zahtjevnih poslova, prevelike odgovornosti i raditi nešto mirnije, posao koji će vam ostavljati više vremena za privatni život. Ovo može biti i važna godina za preseljenje u drugu državu, ako imate takvih planova, kao i za obavljanje poslova kojima na neki način pomažete drugim ljudima.

Pojavit će se nove ideje o tome gdje se vidite u neposrednoj budućnosti, a Jupiter u 12. kući kao da vas štiti od problema i pokazuje vam put. Slušajte svoju intuiciju i nemojte činiti ono što vam drugi govore, već ono što vi mislite da je dobro za vas. Financijski će godina biti dosta dobra, čak mnogo bolja od 2019.

Neki od vas počet će više zarađivati ili stvoriti temelje za već zaradu koja bi se mogla realizirati od kraja godine, a u potpunosti oploditi tijekom 2021.. Tijekom druge polovine godine očekuje vas jako aktivno razdoblje u kojem ćete se puno kretati, komunicirati, možda i odlaziti na kraća putovanja.

Sretna razdoblja: Siječanj će biti dosta važan mjesec za vas jer u njemu započinjete nešto novo. Kao da stavljate točku iza jednog poslovnog poglavlja i otvarate novo. Zato je dosta važno da odluke koje su pred vama donosite promišljeno i oprezno.

Zdravlje i forma: Imat ćete veću potrebu za samoćom i tišinom. Možda ćete u toj izolaciji pronalaziti prijeko potreban mir i puniti svoje baterije. Započnete li u predstojećoj godini meditirati ili ako krenete na neku vrstu terapije, to će vam biti od velike pomoći. Primijetit ćete i kako imate veću potrebu za spavanjem te kako su vam snovi živopisniji i češći, nekad i proročanski obojani.

Oprez! Studeni će biti nešto naporniji mjesec za vas. Okolnosti na radnom mjestu bit će sve zahtjevnije, a vama će nedostajati motivacije za rad. Sve će se nekako riješiti već početkom prosinca s kojim ćete zapravo započeti i ulazak u novo poslovno i ljubavno poglavlje svog života.

RIBE Ocjena godine: 4 Ljubav i odnosi: Pred vama je dobra ljubavna godina, u mnogočemu stabilnija od 2019.. Bit će mnogo manje neizvjesnosti i nejasnoća. Kao da će se stvari tako jasno poredati i posložiti, a na vama će samo biti da ‘plovite’ tom rijekom događaja. Planeti će jako obogatiti vaš društveni život, ali i vas promijeniti.

Osobe koje nisu dobre za vas, kao i veze koje su bile loše, naprosto će nestajati iz vašeg života. Ono što ste dugo čekali, sada bi se mogli o ostvariti. Kao da lakše spuštate svoje snove na zemlju i materijalizirate ih. Imat ćete jako puno udvarača, a nova ljubav mogla bi početi kao prijateljstvo. Možda će vas zainteresirati osoba koja je uspješna u svom poslu ili netko tko je znatno mlađi ili stariji od vas.

Ako ste u vezi ili braku, predstojeća godina omogućuje vam da nadoknadite neke propustite i učvrstite snagu svog zajedništva, još se više povežete. U tome će vam pomoći i ispunjenje nekih zajedničkih planova kojima ćete graditi svoju budućnost udvoje.

Sretna razdoblja: U siječnju i veljači ćete prolaziti kroz vrlo romantična ljubavna iskustva. Osoba koja će ući u vaš život bit će opčinjena vašom nježnošću i pažnjom koju joj pružate. Bit ćete sretni i zadovoljni. A kad ste u takvom stanju, sve drugo će vam s lakoćom polaziti za rukom.

Posao i novac: Poslovne okolnosti će se poboljšati, vaše poslovne perspektive će se proširiti. Uz pomoć prijatelja i ljudi koji vjeruju u vas i vaše mogućnosti, napredovat ćete više nego što možete i naslutiti. Sada vam baš ništa ne stoji na putu, pa čak niti vlastiti strahovi. Svjesni ste svojih poslovnih vrijednosti i možete ostvariti puno.

Osim toga, ovo je dobra godina za širenje mreže poslovnih kontakata. Možete imati koristi od poslovnog umrežavanja, od udruživanja s osobama koje imaju iste ili slične ciljeve kao i vi. Od srpnja pa sve do kraja godine očekuje vas pojačana radna aktivnost, a primijetit ćete i kako se mnogo toga događa na polju financija. Od prilika za veću zaradu, do neočekivanih troškova.

Okolnosti će vam pokazivati koji su poslovi i koje odluke su isplative, a od kojih zamisli je pametno odustati. Pripazite na troškove i izbjegavajte riskantna ulaganja. Sretna razdoblja: Ožujak će biti dosta dobar za posao, posebno razdoblje nakon 10. ožujka. Ponudite svoje talente svijetu, promovirajte svoj rad. Kolovoz bi vam također mogao donijeti neke poslovne i financijske povlastice.

Zdravlje i forma: Ovo je zdravstveno jako dobra godina za vas. Dobro ćete se osjećati, nekako ćete postati sigurniji u sebe, odustat ćete od nekih loših i štetnih navika. Neuredan i neorganiziran način života postat će prošlost. Više ćete paziti kako se hranite i kako živite. Shvatit ćete koliko je stresan način života u proteklim godinama bio štetan za vas i sada ćete drukčije.

Oprez! Lipanj će biti jedan od onih mjeseci u kojima vam malo toga polazi za rukom. Kao da gurate prema naprijed, a što vi više gurate, to se više spotičete. Slična situacija mogla bi se ponoviti i u listopadu kada bi bilo dobro pripaziti na financije.

Pokreće Blogger.