Feng šui predmeti u kući koji bi vam mogli donjeti srću i blagostanje u 2020. godini

Doprinosi uspehu i prosperitetu u svim oblastima života, pa se morate stalno okruživati potrebnim stvarima u kući. Proverite spisak: da li je sve na mestu?


Aromatični predmeti; Mirisi izuzetno utiču na naš život, jer evociraju određene emocije i stvaraju atmosferu. Pored toga, ovo je jedan od najlakših načina da unesete pozitivne promene u svoj život. Da biste to učinili, koristite mirisne sveće ili eterična ulja koja volite.

Ogledalo; Ovaj predmet je obdaren mističnim osobinama i smatra se vozilom energije. Dakle, prema propisima kineskih mudraca, bolje je postaviti ogledalo tamo gde neće odražavati prozor ili ulazna vrata, jer u suprotnom pozitivni Ki nikada neće ući u kuću. A ako amuleti stoje naspram ogledala, onda će se dobar uticaj povećati.



Lampa; Svetlost je stimulator energije, koju personifikuje element vatre. Stoga, ako kući nedostaje prirodni izvor svetlosti, morate nabaviti dodatne uređaje. Učinite svoj izbor u obliku lustera i svetiljki okruglog oblika: ovo će vam pomoći usmeriti protok Ki energije u pravom smeru.

Organizator; Stvari na svojim mestima privlače zdravlje i dobrobit porodice. Nije ni čudo što kažu da jednom u dva do tri meseca treba baciti sve nepotrebno da biste očistili prostor. Usput, posebni ormarići za odlaganje predmeta pomoći će vam da uredite svoju kuću.



Biljke; Sobno cveće u unutrašnjosti pomoći će postizanju duhovne harmonije i aktiviranju energije prostora. Sledite njihovu lokaciju: bolje je staviti biljke na ormaru dalje od mesta odmaranja, jer se u cvetnom tlu neprestano događaju procesi propadanja.

Pokreće Blogger.