2020. godina je početak nove astrološke ere - Što vam zvijezde spremaju?

Što vam zvijezde spremaju u 2020. godini?


Tijekom 2020. trebate se zapitati što trebate otpustiti ili odbaciti kako biste napravili mjesta za ono što je doista bitno, budući da će se ukazati nepredviđeni potencijali i izazovi. U tranzitima 2020. nema ničega lakog, ali oni također sadrže snažnu silu!

2020. godina je početak nove astrološke ere. Kao i kod bilo kojeg procesa rađanja, biti će prisutne ​​i porođajne muke kako bi se mogao dogoditi novi život. U tranzitima 2020. nema ničega lakog, ali oni također sadrže snažnu silu.



Aktivno potvrđivanje uloge koju želite igrati u oblikovanju svijeta koji dolazi, testovi s kojima ćete se suočiti u 2020. godini pomoći će vam da razvijate nove razine unutarnje snage kao i nove vještine koje ćete dijeliti s drugima.

U središtu promjena 2020. godine bit će ciklusi Jupitera, Saturna i Plutona. Godina započinje sjedinjenjem Saturna i Plutona u Jarcu, a završava konjukcijom Saturna i Jupitera u Vodenjaku, dok se Jupiter ujedinjuje s Plutonom tri puta između tih događanja.



Utjecaj Plutona na Jupiter i Saturn će izvući probleme s društvenim strukturama kojima je potrebna inovativna reforma, osobito uključivanje globalne ekonomije i sustavnog ugnjetavanja.

Što vam zvijezde spremaju u 2020. godini? Intenzivirajuća priroda 2020. godine bit će očita početkom godine, jer siječanj/januar donosi ne samo konjukciju Saturna i Plutona, već i pomrčinu Mjeseca kombiniranu s nizom konjukcija Sunca s Merkurom, Ceresom, Saturnom i Plutonom u roku od nekoliko dana između 10. i 13. siječnja/januara.

Budući će Jupiter istovremeno biti u konjukciji s južnim čvorom mjeseca u Jarcu, u siječnju će doći do gravitiranja između kontrakcije i konsolidacije koja će uvažavati aspiracije i skrenuti pozornost prema esencijalnoj svrsi koju želite inicirati u predstojećoj godini. Siječanj se može iskoristiti za usklađivanje ambicija koje se mogu uskladiti s ograničenjima materijalnih resursa dok ponovno sagledavate svoje vizije što trebate njegovati i što trebate odbaciti.

Ovan u ekvinociju će inicirati volatilni i promjenjivi drugi kvartal 2020. s pročišćavajućom konjukcijom između Marsa, Jupitera i Plutona u Jarcu što signalizira potrese u društvenim odnosima. Sljedećeg dana, 21. ožujka/marta, Saturn će ući u Vodenjaka gdje će ostati do povratka u znak Jarca 1. srpnja/jula. Inicijalni ulazak u Saturna u znak Vodenjaka u kombinaciji s prvom konjukcijom između Jupitera i Plutona u ranom travnju/aprilu može pomoći proširiti opseg dugoročnih ciljeva iza prijašnjih ograničenja, dok će istovremeno otkriti kako reorganizirati prioritete.

U svibnju/maju, točnije 13. svibnja/maja, mjesečevi čvorovi će se prebaciti u znak Blizanaca i Strijelca, a Venera će se stacionirati retrogradno u Blizancima. Sa sjevernim mjesečevim čvorom kao i s retrogradnom Venerom u Blizancima, bit će važno vrednovati radoznalost i biti voljan razmotriti nove perspektive i vrijednosti. Kako će se Venera 25. lipnja/juna stacionirati direktno u sredini sekvence tri pomrčine u nizu, s Merkurom koji će se kretati retrogradno u Raku i Jupiterom koji će se združiti s Plutonom po drugi put, bit će društvenih nemira kao i vitalnih promjena koje će biti potrebne za prilagodbu osobnih odnosa tijekom lipnja/juna i srpnja/jula.

O kakvim god promjenama se radilo, one će započeti tijekom sezone pomrčina u lipnju/junu i srpnju/julu, a nadalje će se povećati njihov intenzitet kada se Mars stacionira retrogradno u Ovnu 9. rujna/septembra.

Sporogoreća retrogradna vatra Marsa će biti dominantna tema posljednjeg kvartala godine jer će retrogradni Mars formirati snažne kvadratne aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu prije nego se stacionira direktno 13. studenog/novembra. Iako retrogradni periodi Marsa mogu biti u vezi s frustrirajućim blokadama u motivaciji, unutarnji fokus Marsa također kreira potencijal ponovnog poravnavanja s vašim najdubljim unutarnjim žudnjama.

Godina 2020. će završiti s dramatičnim zaključcima s pomrčinom Mjeseca u Blizancima 30. studenog/novembra nakon koje slijedi pomrčina Sunca u Strijelcu 14. prosinca/decembra koja će postaviti prostor za dugo očekivanu konjukciju Jupitera i Saturna u prvom stupnju Vodenjaka u solsticiju Jarca.

Kako konjukcija Jupitera i Saturna 21. prosinca/decembra također formira pročišćavajući kvadratni aspekt s Uranom u Biku, opustit će tenziju koja se gradila tijekom godine između smrti starih formi i rođenja novih aspiracija. Tijekom 2020. zapitajte se što trebate otpustiti ili odbaciti kako biste napravili mjesta za ono što je doista bitno, budući da će se ukazati nepredviđeni potencijali i izazovi kako kolektivno ulazimo u eru u kojoj se Jupiter i Saturn udružuju u zračnim znakovima na kraju godine.

Pokreće Blogger.