Velika ljubavna astro analiza za 2020. godinu - Šta bi mogli očekivati Jarčevi, Vodolije i Ribe

Šta bi mogli očekivati Jarčevi, Vodolije i Ribe


JARAC Početak godine može biti komplikovan za Jarčeve. Duge veze mogu biti u krizi zbog nerazumevanja i problema koji su se odigrali u prošlosti. Sada morate da odlučite da li ćete preći preko svega i krenuti dalje ili ćete staviti tačku na ljubavni odnos. Slobodni Jarčevi početkom godine imaju priliku da upoznaju svoju srodnu dušu!

Kada dođe proleće, emocije će postati jasnije i imaćete volje da partnera stavite na prvo mesto. Pomalo ćete zanemariti prijatelje, jer će vam biti važno da svo slobodno vreme poklonite voljenoj osobi. Biće ovo vreme za romantična putovanja, za sitna ugađanja, za pažnju i nežnost.



U ovom periodu, mnogi odnosi će se vratiti u normalu i postaće još kvalitetniji i dublji. Jarčeve krajem godine očekuju lepi odnosi u ljubavi. Posle silnih turbulencija, kada sravnate račune, biće ovo godina koja će u vama probudite nove, nežne emocije. Mnoge vaše slabosti isplivaće na površinu, ali toga ne treba da se stidite.

Dosta ste bili jaki, ova godina je godina ljubavi! VODOLIJA Početak godine donosi ogromnu toplinu i sklad u odnosima, posebno u vezi sa vašim partnerom. Vodite računa o svojoj voljenoj osobi i ne dopustite da na vaš odnos utiču tračevi i ljudi iz okoline koji vam ne žele dobro.



Morate da pripazite na spletke, jer one mogu da ugroze vaš odnos, a to vam se nimalo neće dopasti. Od juna do septembra očekujte pojačanu strast u ljubavnim odnosima. U ovom periodu, mnoge svađe će se razrešiti, a mnoge Vodolije će želeti da stave tačku na sve probleme koji su ih mučili u prethodnom periodu, bili oni ljubavni ili porodični.

Mnoge Vodolije će ozvaničiti svoju vezu i krunisati je brakom. Biće to venčanje o kakvom ste dugo maštali! Period zime Vodolijama donosi dobar period za ljubav, a to se posebno odnosi na slobodne pripadnike ovog znaka. Imaćete priliku da se još više zbližite sa osobom koju poznajete duži vremenski period.

To može biti neko iz vašeg okruženja, sa treninga ili sa posla. Iskoristite šansu za ljubav! RIBE Biće ovo godina kada će se mnoge slobodne Ribe zaljubiti i odlučiti da uplove u ozbiljne ljubavne vode. Ipak, za zauzete Ribe početak godine može da donese mnoge situacije koje će im biti komplikovane i teške za rešavanje.

Prethodna godina, bila je za vas veoma naporna što se tiče ljubavi, pa će ove godine biti znatno lakše. Početkom proleća, zauzete Ribe će biti u stabilnijoj poziciji. Moraćete da prihvatite svoje mane i da počnete da radite na njima, kako bi odnos sa partnerom bio kvalitetniji.

Mnoge Ribe će u ovom periodu imati problem sa samopouzdanjem, što može da dovede do distanciranja od partnera, ali je ovde odgovornost na vama. Zimski period bići najbolji za ljubavne odnose, sve će početi da se sređuje i uspećete da izgladite odnose sa partnerom. Možda će vam u početku to delovati kao nemoguća misija, ali na kraju, sve će biti kako ste želeli. Izbegavajte svađe i cenite lepe trenutke kojih će biti tokom čitave godine.

Pokreće Blogger.