Postoje stvari koje su potrebnije od muža - "Nešto što te motiviše - Što te tjera da budeš bolja"

Ponekad je teško pronaći motivaciju, ali to treba učiniti kako bi se izbjeglo stajanje u jednom mjestu


Jako samopoštovanje; Kada tačno znaš, šta zaslužuješ, nikada nećeš pristati na manje. Potrebno je puno vremena i napora da shvatiš koliko treba da cijeniš sebe. Ali ako ne uradiš to, onda jednog dana ćeš se probuditi i shvatiti koliko vremena i truda si potrošila na pogrešne ljude i pogrešne stvari.

Samopoštovanje je garancija da u životu i ljubavi dobijaš samo ono što ti treba i želiš. Nešto što te motiviše ; To, što te tjera da budeš bolja. To može biti posao, sport, društveni život ili lični razvoj. Ponekad je teško pronaći motivaciju, ali to treba učiniti kako bi se izbjeglo stajanje u jednom mjestu.



Organizovanu brigu o sebi; Ne moraš biti fitnes-guru ili piti zelene koktele, da bi pazila sebe. Imaš samo jedno tijelo, i ti si obavezna da stvoriš takav način života kako bi ono funkcionisalo na najbolji način. Da bi bila zdrava i srećna.

Prava ljubav prema sebi; Poslednje što ti treba je da se udaš samo zato što nemaš dovoljno ljubavi u životu. Prava ljubav koja postoji je ona koja mora biti u nama prema sebi, nezavisno od toga da li ćemo je dobiti još otkuda.



Samodovoljnost; Mnogo toga biva lakše kada imaš nekoga pored, ali ne postoji ništa inspirativnije od svjesnosti da se možeš sasvim sama snaći. Samodovoljnost dolazi s vremenom, a čim je stekneš, više ne možeš zavisiti od druge osobe. Bez obzira da li imaš vezu ili ne, tvoja samodovoljnost će ti pomoći do kraja života.

Interese i hobije; Čak i ako voliš svoj posao, pobrini se da i sve ostalo što radiš donosi ti zadovoljstvo. Svako treba s vremena na vrijeme da se odmori od svega i zbog toga treba da imaš neko svoje interesovanje - neku vrstu sporta, pletenje, putovanje. Imati nešto što ti se stvarno sviđa da radiš u životu, mnogo je važnije nego da li si u braku ili ne.

Pokreće Blogger.