Pomrčina Sunca 26.12: Rakovi bi mogli očekivati veću zaradu - Ribe možda ispune neki od ciljeva

Pomrčina Sunca i mlad Mjesec u Jarcu 26.12.


OVAN Kod vas se ovo događa u vašem polju karijere pa je dobar trenutak za nove planove, ciljeve i generalno karijeru. Radite na disciplini i samopoštovanju. Kako je ova pomrčina u trigonu s Uranom iz Bika, a to je vaše drugo polje, onda možete računati da će u narednih šest mjeseci biti dosta novca.

BIK Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašoj devetoj kući pa se potrudite da proučavate filozofiju, duhovnost, pokrećete nove projekte i sve još što je vezano za deveto polje. Pokreće vas mašta, neka nova učenja i avantura koja vas udaljava od svakodnevnice.



Uz pozitivan aspekt s pomrčinom, vi dobivate novo buđenje, intuiciju, prosvjetljenje i pravac za neki novi životni put. BLIZANCI Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem osmom polju što se odnosi na intimu, transformaciju, tuđi novac pa vas tu čeka ugodno iznenađenje.

Dobar je period da se pokrene samospoznaja i intimnost. Mnogi Blizanci sada mogu tražiti pomoć, sponzorstvo, kredit. Kako je pozitivan Uran iz vaše dvanaeste kuće, onda vam je naglašen mir i samospoznaja.



RAK Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa što vam može donijeti neke nove ugovore i pregovore ili neku iznenadnu sreću u postojećim odnosima. Pojedini Rakovi, ako imaju problem u smislu da ih partner ne podržava dovoljno, sada se zapitajte koliko vi u njega ulažete. Moguća je veća zarada novca u ovom periodu.

LAV Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem šestom polju što vam donosi sreću u svakodnevnom životu i zdravlju. Mnogi Lavovi sada razrađuju plan za posao, kako će i što raditi. Uz neke reorganizacije i postavke u poslu, možete postići puno više nego do sada.

Šesto polje je generalno dobro za svaku vrstu analiziranja, što će vam sada biti naglašeno. Lavovi koji nisu imali posao, u ovom periodu se zapošljavaju. DJEVICA Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem petom polju, što vam donosi uživanje i sreću u ljubavi, djeci, zabavi, poklonima.

Odličan je period da se ispune vaše želje, a prije toga trebate otvoriti svoje srce i poželiti želje. Mnoge Djevice bi se sada trebale zapitati žive li i rade li ono što ih istinski raduje i što vole. Pojedine mogu sa svojim partnerom planirati potomstvo. Svakako – neočekivana sreća je uz vas.

VAGA Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem četvrtom polju što vam donosi sreću u obiteljskom krugu i razna pitanja o vašim precima, intimi, roditeljima. Sada je pravo vrijeme da se napravi reorganizacija i isplanira što trebate u budućnosti raditi.

Mnoge Vage sada mogu biti dosta ranjive. Svakako vam je naglašena materijalna podrška, bilo od roditelja ili mogućnost kreditiranja. ŠKORPION Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem trećem polju, koje vam može donijeti neka nova učenja, lijepa i skladna druženja. Naglašena je dobra komunikacija.

Neočekivana sreća je svakako s vama – posebno kroz nova poznanstva, bila ona poslovna ili privatna. STRIJELAC Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem drugom polju novca pa na tom polju možete imati sreće. Svakako da je to novac stečen svojim trudom.

Mnogi Strijelci sada mogu pokrenuti nešto novo i razmišljati o realnim financijskom ciljevima. Iznenadni pomak na radnom mjestu može se događati u narednih šest mjeseci. JARAC Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem osobnom polju pa možete tu biti sretni.

Mnogi Jarci mogu promijeniti svoj fizički izgled ili stav i ponašanje prema svom partneru. Sada je povoljno da ostavite dojam na druge ljude i ojačate samopouzdanje, da budete jedinstveni. Svakako će vam ovaj Jupiter dati pojačan optimizam, a Uran nagraditi iznenadnom srećom.

VODENJAK Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem dvanaestom polju što vam daje mentalnu i duhovnu stabilinost. Mnogi Vodenjaci se sada mogu povući i osamiti da bi pronašli unutrašnji mir. Duboka intuicija i neki uvidi sada vam mogu otvoriti neki novi i sretniji životni put. Pojedini Vodenjaci mogu tajno čuvati svoju neku sreću od javnosti.

RIBE Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem jedanaestom polju, što je vezano za želje, nadanja, planove, ciljeve, ljubavi koju primate. Mnoge Ribe, ako žele uspjeh, sada trebaju obratiti pozornost na rad u grupama, odnosno razmisliti o udruživanjima. Moguće je da vam se iznenada ispuni neki cilj pa vas to može radovati. Radujmo se, svi dobivamo neku životnu sreću!

Željka Knežević

Pokreće Blogger.