Astrolozi vjeruju da im je suđeno: Bik i Škorpion - Lav i Vodolija

Moć Jarca i emocija Raka, strast Ovna i finoća Vage


Ovan i Vaga; Odnos predstavlja veliki izazov za oba znaka i teško mu je odoljeti. Vaga je sofisticirana, a Ovan sirovo strastven, a to su dvije različite stvari, koje snažno privlače jedna drugu. Međutim, odnos ne može dugo trajati jer sofisticiranost, umjerenost i pristojan način života “uznemiravaju” Ovna, koji se ne može promijeniti, unatoč naporima Vage.

Bik i Škorpion; Svađe i sukobi u odnosima između ova dva znaka su neizbježni, Škorpionska divlja strast za uživanjem lako zavodi nježnog Bika. Bikovi su pasivni u vezama, a Škorpion to ne voli, pa svađe iskrsnu stalno. Kako bi odnos trajao duže, potrebno je prenijeti strast na druge aspekte života.



Blizanci i Strijelac; Kada Strijelac upozna Blizanca, privlačnost se vidi iz aviona. I to ne samo fizička privlačnost, to je također privlačnost na psihološkoj razini – oni se jednostavno slažu. Što se Blizancu ne sviđa kod Strijelca? To je njihovo vjerovanje da sve najbolje znaju, a tendencija ogovaranja nervira Strijelca.

Rak i Jarac; Što povezuje ova dva znaka? To su moć Jarca i emocije Raka. Međutim, sreća u vezi i strast može biti uništena od strane osjetljivog Raka i povremeno ignoriranje od strane Jarca. Jarčeve nervira Rakova neovisnost.



Lav i Vodenjak; Lav pronalazi interesantnu maštu Vodenjaka i prihvaća samo svoj autoritet, a Lav je kralj u svom svijetu i jedan od najvećih autoriteta. Vodenjak voli Lavovu beskrajnu karizmu. Ono što može pokvariti odnos je to što Lav stalno traži pozornost, što nervira Vodenjaka i čini da se osjećaju dosadno.

Djevica i Ribe; Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Djevica uživa da sve ide dobro i u savršenom redu. Oni pomažu jedni drugima i pokušavaju naučiti nešto novo iz svojih života – Ribe da se upoznaju sa organizacijom, a Djevica da malo uživa u životu.

zenskimagazin.rs

Pokreće Blogger.