Tranzit Jupitera kroz Jarca: Vodolije ne bi trebale puno ulagati - Ribe bi mogle naći nove poslove

Neka vas ovaj tranzit Jupitera usreći u svemu!


OVAN Dragi Ovnovi, kod vas će ovaj tranzit Jupitera utjecati na vaše polje karijere gdje vas vašim trudom radom i zalaganjem može postaviti na položaj koji realno zaslužujete. Ova godina za vas nimalo nije laka, ali vaš vladar Mars će boraviti dosta dugo u vašem polju i dati vam snagu i energiju da se za sve izborite.

Vaše sposobnosti rukovođenja, samouvjerenost i pouzdanost će vas vinuti do samog vrha. Vi se jednostavno divite sebi. Ako imate neke negativne aspekte onda možete biti pretjerano arogantni i dominantni bez respekta.BIK Dragi Bikovi, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vaše deveto polje što njemu jako godi. Ako ste na studijama, onda će ova godina biti godina završetka. Općenito gledano uz konjukciju Saturna i Plutona, vi svakako završavate s nekim područjem vašeg života u ovoj 2020. godini.

Neki novi pogledi na život se pokreću, a možda i neki zakon sada vam može ići na ruku. Usvajate neke nove poglede, filozofije ili odlazite u inozemstvo. Trebate paziti da ne budete arogantni i uobraženi.BLIZANAC Dragi Blizanci, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vašu osmu kuću što vam može donijeti transformacije, operacije, nasljedstva ili neki novac koji ste očekivali. Moguće je u ovoj godini da upravljate nečijim tuđim novcem ili da radite za osiguravajuće kuće.

Pojedini Blizanci mogu doći do novca kroz partnerske odnose. Emocije vam mogu biti snažne, a želja za seksom povećana. Ako imate negativan aspekt onda možete biti bahati s novcem, nepošteni i pogrešno donositi zaključke.

RAK Dragi Rakovi, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vašu sedmu kuću partnerskih odnosa. Pojedini Rakovi sada mogu započeti bračnu zajednicu. Ako vas partner nije ispoštovao prilikom razlaza, sada možete putem suda tražiti skrbništvo nad djecom ili isplatu alimentacije.

Pojedine osobe mogu istjerati svoje pravo i naplatu za zdravstveno osiguranje. Možete imati veliku sreću i ući u brak s bogatim partnerom i u rješavanju svih pravnih pitanja. Ugled je jako bitan u ovoj godini. Ako vam je Jupiter negativno aspektiran, onda ne dozvolite prevelik optimizam s drugim ljudima.

LAV Dragi Lavovi kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vaše šesto polje gdje su promjene sigurne kada je u pitanju vaše zdravlje i rad. Sada je moguće da vam se posreći kada je posao u pitanju i ovaj Jupiter može ublažiti energiju Saturna i Plutona koji već tu tranzitiraju.

Jupiter vam može dati dobru organizaciju, lijepu suradnju s kolegama i dobru zaradu. Mnogi Lavovi sada mogu biti filantropi dok pojedini mogu imati problem sa zdravljem ili problem s težinom. Nikako se ne preporučuje da budete arogantni jer na druge možete djelovati odbojno.

DJEVICA Drage Djevice, kod vas tranzit Jupitera tranzitira kroz vaše peto polje, što vam daje razmišljanje o djeci ili planiranje prvog djeteta. Ako imate svoj privatan biznis onda razmišljate i mijenjate na bolje uvjete rada.

Pojedine Djevice mogu sada imati uvećane prihode. Sreća je svakako naglašena u ovoj godini i bitne životne promjene. Optimizam i vedrina su također naglašeni. Ako imate negativan aspekt Jupitera onda možete postati nemirni i pretjerano uživati u čulima.

VAGA Drage Vage, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem četvrtom polju što je pokazatelj kuće, obitelji, izgradnje i velikih ulaganja ili renoviranja kada je kuća u pitanju. Pojedine Vage mogu imati i težak period kada su roditelji i njihovo zdravlje u pitanju.

Vi jednostavno kroz cijelu godinu ulažete i odani ste svom domu i obitelji. Pojedine Vage bi sada poželjele da žive u prirodi na vrh brda. Ako imate izazovne aspekte onda roditelji na vas jednostavno ne mogu više utjecati, dok pojedine osobe mogu postati gramzive ili roditelji mogu biti agresivni prema vama.

ŠKORPION Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašoj trećoj kući pa vam se mogu događati kvarovi svih vrsta na starim uređajima i automobilima. Pojedine osobe se upravo sada u ovoj godini mogu lijepo povezati s nekom osobom koja radi s polovnim stvarima ili automobilima i mogu lijepo zarađivati. Svakako uspjeh možete imati od pisanja i komunikacije. Ako imate negativan aspekt onda možete biti brzopleti, možete griješiti , mnogo brbljati i pretjerivati.

STRIJELAC Dragi Strijelci, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem drugom polju, što je polje financija, a Jarac simbol štednje, stoga trebate naučiti štedjeti. Sve što je staro, od nekretnina, stvari, antikviteta, sada možete dobro prodati.

Ovo će biti jedna sretna godina za vas kada su napredak i financije u pitanju. Vaš urođeni optimizam i veselost sada mogu biti malo prigušeni u Jarcu. Ako imate negativan aspekt onda trebate dobro paziti na trošenje, gubitak imetka i nesmotren odnos prema novcu.

JARAC Dragi Jarci, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vaš znak i prvo polje pa vam donosi nove okolnosti u vaš život. Vi sada možete preispitivati vaš status, položaj, obrazovanje. Mnoge stvari koje ste skrivali sada mogu izaći na vidjelo, jer Jupiter govori o pravdi, zakonu, moralnim vrijednostima, itd.

Cijele godine će tranzitirati u vašem polju pa će biti prilike da sami sa sobom preispitate svoja mjerila vrjednovanja. Ako vam je Jupiter negativno aspektiran, onda možete biti skloni lijenosti, pretjeranom trošenju te možete biti nestrpljivi.

VODENJAK Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem dvanaestom polju gdje se mogu događati promjene na mentalnoj ili duhovnoj razini. Mnogi Vodenjaci sada ne trebaju mnogo ulagati u neke projekte jer se može promijeniti zakon i vaš novac može biti na neki način zarobljen. Svakako vam Jupiter kroz dvanaesto polje može donijeti zaštitu i dobru intuiciju. Ako vam je aspekt negativan onda možete pretjerivati, biti sumnjičavi i pretjerano uživati.

RIBE Drage Ribe, kod vas Jupiter, vaš suvladar, tranzitira kroz jedanaesto polje koje je između ostalog i polje penzija pa ako ste u tim godinama možete ući u penziju ili raditi iako ste u penziji. Mnoge Ribe mogu se zaposliti u stranim firmama, osiguravajućim kućama, grupnim organizacijama.

Intuicija vas sada vodi pravim putem pa lako možete doći do onoga što želite, čemu se nadate, s upola manje truda. Ako je Jupiter negativno aspektiran, onda se trebate čuvati da vas ne iskorištavaju ‘nazovimo prijatelji’ i paziti da se za vas lijepe paraziti.

Željka Knežević

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.