Šta traže od srodne duše: Strijelac traži fleksibilnu osobu - Ribe osobu koja ih inspiriše i podržava

Već od ranog doba naučili smo da ne samo da zaslužujemo srodnu dušu, već da nas negdje tamo čeka i naš blizanački plamen i srodni duhovi - i da je samo pitanje vremena kada ćemo ih pronaći. Šta je srodna duša?


Definicija srodne duše je ili "osoba koja savršeno odgovara temperamentu onog drugog ili "osoba koja u stavovima ili vjerovanjima jako nalikuje drugom." Evo šta horoskopski znakovi trebaju od svoje srodne duše, a temelje se na horoskopima astrologije i ljubavnih kompatibilnosti.

Ovan; Ne treba vam neko ko pasivno stoji dok donosite glupe odluke, treba vam neko ko se nalazi na istoj stranici kao i vi i spreman je na sve. Trebate srodnu dušu da budete pravi partneri i neko ko će vas potaknuti na rast i razvijanje.



Bik; Iskreno, trebate srodnu dušu koja će zapaliti vatru u vama. Imate tendenciju da budete samozadovoljni i nemate problema držati stvari onakvima kakve jesu, ali na kraju, to vam nije dovoljno dobro. Trebate srodnu dušu koja vas potpuno razumije i vidi vaš potencijal čak i ako ga nemate.

Bliznanci; Trebate srodnu dušu koja će vas prizemljiti. Imate toliko ideja da vam je teško da se fokusirate na jednu stvar. Vaša srodna duša je vaša stijena i daje vam stabilne temelje kako biste se osjećali dovoljno sigurnim da možete lebdjeti.



Rak; Ono što trebate od srodne duše je neko s kim možete podijeliti sve svoje emocije u bilo kojem trenutku i to je neko ko vam neće suditi. Oni su vaš najbolji prijatelj, vaša druga polovina, vaš terapeut i vaš roditelj, sve spojeno u jednu osobu.

Lav; Trebate srodnu dušu koja će vam omogućiti da skinete masku koju ste stavili za sve ostale i da budete ono što stvarno jeste. Većinu vremena nemate problem biti vrlo zabavan centar pažnje, iako osjećate određeni pritisak da budete najbolji što možete kad ste okruženi ljudima.

Djevica; Trebate srodnu dušu koja vam pomaže da prihvatite i volite sebe. Skloni ste biti previše naporni prema sebi zbog svojih grešaka i neuspjeha, pa vam treba neko ko će vam pokazati koliko ste vrijedni ljubavi i divljenja i koliko je nesigurnost gubljenje vaše energije.

Vaga; Volite imati ljude oko sebe sve vrijeme, pa kad se družite s nekim, znate biti zahtjevni. Vaša srodna duša pokazuje vam da ste dovoljni i da biti sam od sebe može biti jednako ispunjenje i uživanje kao i biti s drugim ljudima.

Škorpija; Najvažnija stvar koja vam je potrebna kod srodne duše je neko kome možete vjerovati. Ne vjerujete ljudima lako i to vas boli. Bojite se da ćete biti odbijeni ako pogriješite i dopustite nekome da vidi ko ste u stvari. Trebate nekoga koji vam daje utisak da vrijedi rizikovati i otvoriti svoje srce.

Strijelac; Trebate srodnu dušu koja je fleksibilna i ne boji se promjena, ali uživa u njoj. Ne želite nekoga ko nikad ništa ne želi učiniti ili ići bilo gdje, jer za to ne biste imali strpljenja. Trebate nekoga ko cijeni i dijeli vaše lutanje.

Jarac; Trebate srodnu dušu koja može vidjeti stvarnog vas. Možda ćete djelovati kao da ste predvidljivi, konzervativni i kruti, ali istina je da ste mnogo više od svega toga. Mnogo se toga događa pod površinom i treba vam neko ko će odvojiti vrijeme da vas upozna i uvaži.

Vodolija; Trebate srodnu dušu koja vaše ideje ocjenjuje kao neracionalne i bezumne, ali vas podržava čak i kad drugi ljudi smatraju da je vaše mišljenje previše nekonvencionalno i bizarno. Vaš idealana srodna duša vaš je zagovornik i podržava vas čak i kada svi drugi sumnjaju u vas.

Ribe; Trebate srodnu dušu koja vas inspirište i podržava. Kad se uspijete povezati s nekim na dubokom emocionalnom nivou, možete ste se kreativno izraziti i imate pozitivniju misao. Skloni ste negativnim osjećajima kada se osjećate usamljenim.

InfPult.info

Pokreće Blogger.