Ribe će vas voljeti sve dok osjećaju vašu podršku - Lav vas voli dok cjenite njegovu ljubav

Astrolozi otkrivaju zašto  Znakovi Zodijaka prestaju da vole


OVAN Ako me prevariš, to će da nas razdvoji. Veruje se da je Bog rata (Mars) usko povezan s Ovnom. To ga čini pravim borcem. On je u stalnoj bitki, bori se do kraja. U njegovoj je prirodi da se stalno bori. Ovo ponekad uključuje uzaludne bitke protiv vetrenjača. Kad završi jednu bitku, odmah započinje drugu i to ga uopšte ne zamara.

Sve dok želite da imate njegovu pažnju, trebali biste da mu pružate cilj koji će da osvaja. BIK Ako mi slomiš srce, to će da nas razdvoji. Bik je vrlo jaka osoba, sposobna da preživi gotovo sve. Može biti povređen, ali ga je jako teško uništiti. Zbog toga se smatra stabilnim, postojanim i punim sigurnosti.



Povezuje se sa vama ako vam veruje, a vrlo je teško da zaradi njegovo poverenje. Ali kad napokon steknete njegovo poverenje, možete lako manipulisati sa njim. Zna da se uvredi ako komentarišete njegov dom ili izgled. Možete čak i duboko da ga povredite, pa stoga budite vrlo pažljivi kada komentarišete. Pronađite jednostavan način.

BLIZANCI Ako se poigravaš sa mnom, to će da nas razdvoji. Kada očekujete da ćete da prevarite Blizance, sve će da izgleda puno drugačije od onog što ste očekivali. Nemate šanse sa njima, bez obzira koliko dobar plan da napravite. Jednostavno ćete izgubiti.



Bog intelekta i komunikacije, Hermes, upravlja ovim znakom. On će biti u dobrim odnosima sa vama sve dok ne oseti da pokušavate da se igrate sa njima. Ako otkrije da se igrate sa njim, počinje rat koji se nikad neće završiti. Rat u kojem će on iznova i iznova da pronalazi načine da vas napravi glupim.

RAK Ako me napustiš, to će da nas razdvoji. Mesec i boginja Artemida/Diana povezani su sa ovim znakom. Rak uživa u tome da bude okružen ljudima. Ali takođe voli da bude i sam. U vezi voli ravnotežu. Kada oseća poverenje, učiniće sve za svog partnera.

Emocionalna sigurnost mu je vrlo važna. Zbog toga uvek morate da učinite sve da se oseća dobro i nikad ne smete da ga povredite. Njegova ljubav neće umreti sve dok je ne ubijete uveravanjem da ne bi trebao da vas voli. Kad uspete u tome, nikad više nećete moći da ga naterate da vas ponovno zavoli.

LAV Ako napraviš budalu od mene, to će da nas razdvoji. Sunce upravlja znakom Lava. Za Lava, središte svega je - on sam. Zbog toga voli da prima komplimente, a društveni život mu je vrlo važan. Lav voli iskrene ljude i one koji ga cene iz pravih razloga.

Nemojte da ga uvredite. On je prilično svestan svojih pozitivnih i negativnih karakteristika. Voleće vas sve dok ne oseti da ne cenite njegovu ljubav. DJEVICE Samo nas smrt može da nas razdvoji. Devicom upravlja Merkur, koji je čini vrlo pažljivom i realističnom.

Iskrenost je jedna stvar koja je usko povezana sa Devicom. Ona voli da zna sve o svojoj okolini i o ljudima u njoj. Ako oseća da neko nije iskren, ona odlazi. Veruje ludima i misli da je svako dobar. To je čini jednostavnom metom. Njena ljubav će biti velika sve dok može da vam veruje.

VAGA Ako uništiš moj mir, to će da nas razdvoji. Ravnoteža i mir su neophodni za Vagu, te ona nastoji da ih stvori u svakom aspektu života. Ako oseti da pokušavate da uništite njen mir, prestaćete da postojite za nju. Venera - Afrodita je njen vladar. Ona će da se potrudi da odnos funkcioniše, ali kada prestane to da radi, vi ćete prvi znati.

ŠKORPIJE Tajne će da nas razdvoje. Daleko je bolje reći istinu, kakva god ona bila. Ona će da razume. Ako smatra da nešto krijete, u velikoj ste nevolji. Iskrenost će učiniti da vaš odnos traje zauvek. Ako otkrije da ste pokušali da je preveslate, saznaće i nikada vam to neće zaboraviti. Istina je glavni karakter u odnosu sa Škorpijom.

STRIJELAC Nedostatak optimizma će da nas razdvoji. Zevs - Jupiter vlada ovim znakom. Njegova ljubav biće velika sve dok ne poveruje da bi život mogao da bude bolji. Ako izgubite optimizam - izgubićete ga. Ima visoke ciljeve u životu i treba mu podršku od partnera. Ako ste izgubili nadu u život, zadržite to za sebe i nemojte očekivati ​​veliku pomoć od Strelca.

JARAC Odustajanje će da nas razdvoji. Bog vremena - Saturn - Kronos upravlja ovim znakom. Veruje da su stvari večne. Optimizam je za Jarca vrlo važan. Kao partner, trebate da budete vrlo pozitivni i da verujete da uvek možete biti bolji. Ako imate problem, nikada ne smete da gubite nadu. Ako izgubite nadu, on će vas ostaviti. Sve dok oseća vaš pozitivan stav prema životu, osetićete njegovu ljubav.

VODOLIJE Neorginalnost će da nas razdvoji. Ljudi rođeni u ovom znaku vole neobične stvari. Vodolija će da vas voli ako odskačete iz gomile. Ako imate nešto izvanredno - ne propustite to da istaknete. Naprotiv, negujte to i budite ponosni. Ako postanete dosadni i deo gomile, Vodolija će da vas ostavi. Sve dok ste jedinstveni, znaćete zašto vas voli.

RIBE Ako uništiš moje snove, to će da nas razdvoji. Snovi su neophodni Ribama. Ribe će da vas vole sve dok može da sanjate. Snovi su im temelj celog postojanja. Podrška njihovim snovima je temelj vašeg odnosa.

Zbog toga što često nestaju u svet snova, može da vam izgleda kao da ih ne zanimate. Trebate im da ih držite povezanim sa pravim svetom, ali nikada ne treba da ih prisiljavate na to. Sve dok oseća vašu podršku, ona će da vas voli.

atma.hr

Pokreće Blogger.