Najprivlačnije osobine: Vodolije uvijek misle na druge - Rak privlači druge ljude svojom toplom

 Vodolije uvijek misle na druge i jako su dragi - Jarčev brz um i smisao za humor


OVAN Ovan je snažan i samopouzdan i uvijek dobije ono što želi, a najprivlačnija osobina Ovna je njegova neovisnost. Ovan ne misli o stvarima o kojima ostatak znakova misli. On reagira na strast i impuls. Zato je neodoljiv.

BLIZANCI Djeluju sramežljivo i rezervirano, ali mnogi im baš zbog toga ne mogu odoljeti. Zbog njihove povučenosti i činjenice da žele ostaviti dojam da ih je teško osvojiti, drugima su još više poželjniji. piše zadovoljna hr



BIK Bik je društveni znak koji voli uživati u životu te je uvijek u središtu pažnje. Njegovu sposobnost da se istakne u masi mnogi smatraju najprivlačnijom osobinom Bika. RAK Rak privlači druge ljude svojom toplom i brižnom naravi. Ljudi se jednostavno osjećaju dobro kada se uspiju približiti ovom izrazito obiteljskom i vjernom znaku.

LAV Dominantan i nikad pasivan, Lav zna da je samopouzdanje najvažnije. On je glavni, a drugi ga slušaju. Lav je taj koji će učiniti prvi korak i ugrijat će atmosferu gdje god se pojavi. JARAC Brzi um i smisao za humor glavni su Jarčevi izvori privlačnosti. Njegova duhovitost može opiti drugu osobu.



DJEVICE Krasi je artistički i lingvistički um, a njeno vješto baratanje riječima može svakoga oboriti s nogu. U ljubavnim vezama vole do beskraja i natrag. Daju se bezrezervno, druge vole više od sebe, što umije očarati kod ovog analitičkog uma.

VAGA Na glasu kao jedan od najpoželjnijih horoskopskih znakova, Vaga pršti šarmom, ljepotom i ljubaznošću. Vaga je kao ona magična žena koju muškarci vide u usporenim scenama u filmu kada je ugledaju prvi put u životu.

ŠKORPIJA Škorpion je odvažan i strastven, a drugi si ne mogu pomoći da ih njegova vatrena narav ne obori s nogu. Ovaj horoskopski znak zrači energijom kojom lako zarazi sve oko sebe. VODOLIJA Uvijek misli na druge i jako je drag i zbog toga je ljudima najprivlačniji Uvijek kaže i učini ono što treba kako bi iznova osvojili i očarali partnera.

STRIJELAC Smatra se najsretnijim znakom horoskopa, ali Strijelac je i puno više od toga. Drugi njegovu spontanost smatraju vrlo uzbudljivom i privlačnom jer je Strijelac uvijek voljan isprobati nove stvari.

RIBE Pomalo mračna i misteriozna narav glavni je adut Riba. Čine se povučenima i zarobljenima u vlastitom svijetu, što se može činiti kao usamljen život, ali poput crne rupe u svemiru, njihova mračnost magnetski privlači ljude.

Pokreće Blogger.