Mlad Mjesec u Strijelcu 26.11 - Ovnovi kreću u nove avanture; Rakovi ulažu u poslove

Pojedini Ovnovi sada mogu krenuti putem optimizma u neku novu avanturu - Mnogi Bikovi u ovom periodu mogu podizati kredit, raditi na polju uvećanja financija.


OVAN Vama ovaj Mlad Mjesec može donijeti neku vrstu novih učenja, filozofije. Pojedini Ovnovi sada mogu krenuti putem optimizma u neku novu avanturu. Kako Venera ulazi u vaše polje karijere onda je ovo još jedna podrška svemira do ispunjenja vaših želja u poslu, a možda i ljubavi preko posla.

Moguće su rasprave ili podjela imovine s partnerom u poslu ili u ljubavi. BIK Mnogi Bikovi u ovom periodu mogu podizati kredit, raditi na polju uvećanja financija. Sada je pravo vrijeme da se prepustite intimi sa vašim partnerom.



Mnogi Bikovi sada mogu dobiti podršku od drugih ljudi ili neki vid pomoći. Pojedine osobe mogu imati i neke neugodne situacije pa čak ako imate partnera, može doći do nekih svađa. Nema potrebe da brinete jer će sve krenuti na bolje poslije izvjesnog vremena.

BLIZANCI Kod vas se ovaj Mlad Mjesec događa u polju partnera, što poslovnih što u ljubavi. Sada je pravo vrijeme ako primijetite da vam nedostaje podrška od partnera da se zapitate koliko se vi dajete i koliko se družite. Pojedini Blizanci sada će zasigurno postati popularni u javnosti ili će ostvariti značajne kontakte.



Moguće su i promjene kod pojedinaca na poslovnom aspektu u smislu da vas unazade ili unaprijede. RAK Kad god je riječ o Mjesecu koji je vaš vladar on vam uvijek donese promjenu osjećaja što se sada odnosi na svakodnevnicu, zdravlje, posao, kućne ljubimce, prehranu i još druge simbolike šestog polja.

Mnogi Rakovi će sada imati više optimizma da pokrenu ili više ulože u svoj posao. Pojedini Rakovi mogu imati s partnerom razne nesporazume pa ne reagirajte impulzivno. LAV Kod vas se ovaj Mlad Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, zabave, djece, sporta.

Mnogi Lavovi će sada imati žeđ za ljubavlju, romantikom, dok će u istom uživati jer imaju podršku univerzuma. Mnogi Lavovi sada otvaraju svoje srce dok se pitaju rade li ono što ih usrećuje. Ljubav i emocije su dobre dok još traje neizvjesnost kada je posao u pitanju.

DJEVICA Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju kuće, obitelji, majke pa je to aktivno. Mnoge Djevice mogu sada biti mnogo ranjive i pitati se za svoju intimnost. Pojedine prave reorganizaciju kada je kuća u pitanju i okreću novi list.

Sada je dosta povoljan period za ulazak u bračne vode ili u neku ozbiljnu vezu, dok se pojedine Djevice mogu pitati jesu li sigurne što žele. Fokus je na obitelji i okruženju. VAGA Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju gdje su aktivne komunikacije, učenje i sve dnevne aktivnosti, rodbina, susjedstvo.

Sada je vrijeme da mijenjate sve što vam pravi problem ili sami drugačije nastupate u komunikaciji s drugim ljudima. Moguće je da krenete učiti nešto novo pisati, sređivati papire, dok će vam nova snaga i optimizam napuniti baterije. Pojedine Vage mogu imati problem s partnerom kada su imovina i financije u pitanju.

ŠKORPION Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju financija i materijalnih dobara. Sva čula su u akciji pa možete planirati kako ćete organizirati svoj život i kako još bolje organizirati financije.

Mnogi Škorpioni otkrivaju veću zaradu i kako doći do nje dok pojedine uživaju svojim čulima u svim zemaljskim dobrima. Moguće su iskre između vas i vašeg partnera pa bi se trebali suzdržati. STRIJELAC Kod vas se događa ovaj mlad Mjesec što vam donosi da se drugačije prezentirate drugima i da krenete nekim novim životnim putem.

Nove spoznaje i duhovnost će vam uliti mnogo optimizma i vjere, nade. Mnoge osobe vas sada mogu vidjeti u vašem originalnom novom izdanju s novom karizmom i velikim samopouzdanjem. Pojedini Strijelci mogu imati poslovne promjene i neslaganje s partnerom.

JARAC Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući duhovnost pa će sva energija i misli biti usmjerene na potrebe drugih. Neki vid povlačenja i osamljivanja može biti naglašeno. Nada i optimizam vam mogu dati partnerski i ljubavni odnosi. Mogući su impulzivni konflikti s partnerom pa se potrudite da ne dođe do zahlađenja odnosa.

VODENJAK Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju što će vam pružiti nove kontakte, društvena zbližavanja. Ako imate unutrašnji nemir sada ga možete razriješiti uz pomoć drugih osoba. Zbog neravnoteže između poslovnih i ljubavnih obaveza sada može doći do problema s partnerom pa se potrudite da malo rasporedite svoje prioritete.

RIBE Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju karijere i jednog roditelja pa će se tu odigravati događanja. Povećana osjetljivost je naglašena. Ostvarenje vaših ciljeva su ispred vas pa možete biti opušteniji. Potrebno je da obratite pažnju na samopoštovanje i kako komunicirate s drugima. Budite oprezni i u prometu.

Sretno s mladim i optimističnim Mjesecom!

Željka Knežević

Pokreće Blogger.