Mars u Škorpiji od 20.11 do 03.01 - Kako bi mogao na vaš znak utjecati ovaj tranzit Marsa

Kako na vaš znak može utjecati ovaj tranzit Marsa?


OVAN Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u vašem osmom polju što je polje strasti pa će vam sesualni život biti mnogo važan, dok se kod pojedinih osoba može dogoditi da raspolažu novcem od svog partnera ili nečijim tuđim. Mnogi slobodni Ovnovi sada mogu imati prilike da dožive veliku strast.

Pojedini mogu imati probleme s partnerom uslijed svoje tvrdoglavosti. Sredinom prosinca/decembra pa sve do kraja godine mnogi Ovnovi mogu imati sreće u poslu i financijske uspjehe. Nažalost ipak se neki Ovnovi mogu razočarati u partnera ili pojedine ljude.



BIK Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa vi možete imati iznenadne eksplozije emocija već samim ulaskom Marsa u Škorpiona. Vi možete privlačiti verbalne napade i jako vam je bitno da se prikažete i dokažete nekim osobama.

Pojedini Bikovi u ovom periodu mogu doživjeti da se razdvoje od partnera ili se razvedu. Ako ste već planirali zajednicu sada možete iznenada to realizirati ili se pomiriti s nekim iz prošlosti. Iako volite da sve bude po vašem, ipak sada je partner dosta dominantan.



BLIZANCI Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u vašem šestom polju koje je polje svakodnevnice, zdravlja , rada, navike. Ovo je jaka energija za vitalnost i zdravlje ako su aspekti unutar horoskopa pozitivni. Postajete vrijedni, ambiciozni pa treba iskoristiti ovu energiju kako bi postigli svoj cilj.

Svakako se treba čuvati od raznih povreda s ovim tranzitom Marsa. Mnoge poslovne ciljeve sada možete postići. Pojedini Blizanci se mogu i zaljubiti preko nekih poslovnih kontakata. Konstruktivno kanalizirajte ovu veliku energiju i redovno vježbajte.

RAK Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u vašem petom polju gdje on budi vaše strasti, želju za ljubavlju i kako on ne voli gubiti može biti i nevolje u ljubavi s partnerom. Kako je ovo polje i djece, kreativnosti, ljubavi, emocija, može doći i do svađe s djecom i ljubavnim partnerom.

Mnogi Rakovi sada mogu izlaziti, zabavljati se i živjeti jednu avanturu od života. Pojedini ako imaju takvo zanimanje mogu lijepo imati posla i financijsku zaradu. Ako su vaša djeca agresivna i puna energije sada ih treba usmjeriti u neki sport i obavezno treba paziti da se izbjegnu povrede, svađe i špekulacije.

LAV Kod vas će se ovaj tranzit Marsa kretati kroz vaše četvrto polje što je kuća, obitelj, rodbina pa se može javiti želja za okupljanjem obitelji, a mogu čak i izbiti svađe u obitelji. Mnogi Lavovi mogu imati probleme s jednim roditeljem ili s nadređenim.

Pojedini mogu imati problem oko stana – kuće ili mogu napustiti obitelj. Ako imate želju sada možete i primati goste, kuhati, spremati kuću, renovirati. Moguća je velika nervoza u kući pa se preporučuje da negdje otputujete i umirite Marsovu borbenu energiju.

DJEVICA Kod vas će ovaj tranzit Marsa tranzitirati kroz vaše treće polje gdje se možete pitati “što to bješe strpljivost”. Razne komunikacije, poslovna putovanja, rodbina ,susjedstvo i još mnoge stvari se pokreću brzim Marsovskim jezikom što je dosta direktno s dozom cinizma pa ako vam nisu dobri aspekti sada se čuvajte konflikta.

Merkur je krenuo direktno, a Mars je promijenio znak što vama mnogim može donijeti i napredak na poslu dok pojedine Djevice mogu iz nestrpljenja napraviti pogrešne poteze. Kako je ovo kuća i prometa onda se treba čuvati i biti oprezan na prijelazima i u gužvama držati rastojanje.

VAGA Kod vas se ovaj tranzit Marsa događa u vašem drugom polju financija i imetka pa se najviše energija usmjerava na materijalno. Mnoge Vage će ulagati mnogo rada i truda da bi došle do novca. Teško će se ovaj novac sada sačuvati jer je ipak drugo polje i polje hedonizma pa se novac troši, posebno kada bude aspekt Uran – Mars u opoziciji.

Pojedine Vage mogu imati malo novca uz puno rada, a neke čak mogu i izgubiti novac zbog nekih brzih poteza. Ovo polje je povezano sa svojinom pa mnogi mogu reći što je moje – moje je u materijalnom i emotivnom smislu pa se ne svađajte zbog novca.

ŠKORPION Kod vas će tranzitirati Mars i vi možete imati velike razne želje. On utječe na vas osobno, na vaš mentalni sklop i fizičko tijelo. Velika energija, borbenost, akcija, samouvjerenost, sve je sada nezaustavljivo.

Sve što pomislite sada možete ostvariti. Ako imate problema, sada ih sigurno rješavate. Pojedini Škorpioni trebaju biti strpljivi i kontrolirati svoju agresivnost, a sve drugo će im ići na ruku.

STRIJELAC Kod vas ovaj tranzit Marsa se kreće kroz vaše dvanaesto polje što predstavlja daleka putovanja, inozemstvo, strance, izolacije, bolnice, zatvore, tajne neprijatelje, duhovnost. Sada se mogu događati sve stvari koje su stavljane po strani ili ispod tepiha.

Ovaj period može biti dosta bolan za neke Strijelce koji se mogu suočiti s izolacijom, neprijateljima ili se mogu odvojiti od bliski ljudi. Ovaj tranzit Marsa nije najbolji za mnoge Strijelce, mada pojedine osobe koje se bave tajnim poslovima, inspektori, detektivi mogu imati uspjeha.

JARAC Kod vas je tranzit Marsa kroz vaše jedanaesto polje prijatelja, grupnih događanja, klubova, udruženja, penzija, želja, nadanja. Energija Marsa će biti usmjerena na ta područja života. Sam Mars u tom polju donosi probleme s prijateljima ili sami prijatelji traže pomoć da riješe problem.

Mnogi Jarci mogu sada doživjeti ispunjenje nada i želja, dok pojedini mogu praviti selekciju prijatelja, a moguće je i razočaranje u neke osobe. Mnogi Jarci mogu uz energiju Marsa doživjeti velika oduševljenja. Vi vrijedno radite do ostvarenja svog cilja.

VODENJAK Kod vas se ovaj tranzit Marsa događa u vašem desetom polju karijere i jednog roditelja pa može doći do problema na tom polju ili do konflikta s roditeljem, šefom. Pojedini Vodenjaci mogu imati dosta dobru karijeru u ovom periodu pa s upornošću radom, trudom možete dostići poziciju u karijeri. Nikako se ne preporučuje da izazivate nadređene niti da se upuštate u konfliktne situacije. Budite strpljivi ustrajni i put vas vodi točno do vrha vašeg cilja.

RIBE Kod vas se ovaj Mars kreće kroz deveto polje gdje vas vuče želja za obrazovanjem, inozemstvom, moralom, istinom, filozofijom, imate želju za avanturom, lutanjem, putovanjem, neovisnošću. Mnoge Ribe baš sada mogu negdje otputovati, bilo to poslovno ili avanturističko putovanje.

Pojedine Ribe mogu imati neke probleme s ispitima ili doživljavati ogromnu nervozu. Partneri mogu biti vezani s inozemstvom ili mogu biti stranci. Borba za životnu filozofiju i stavove ide do granice fanatizma.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

Pokreće Blogger.