Drugarice iz djetinjstva - Uvijek će imati posebno mjesto u našem srcu

Bez obzira na to kako se život razvije, prijateljice iz djetinjstva uvijek će imati posebno mjesto u našim srcima, a u nastavku su samo neki od razloga.


One su dio naših početaka Prijateljice iz djetinjstva s nama su od naših prvih koraka. Zajedno s njima naučile smo pisati, zbrajati, oduzimati, bavile se sportom... Povrh svega, skupa smo se zabavljale i dijelile smo bezbrižne životne trenutke kada je najvažnija bila dobra igra.

O nama znaju stvari koje nitko drugi ne zna Ne moraju to biti neke velike tajne, ali prijateljice iz djetinjstva s nama dijele anegdote iz najranijih dana. Uspomene iz djetinjstva nešto su što se zauvijek ureže u naše sjećanje, a prijateljice iz djetinjstva bile su uz nas dok smo stvarale te uspomene.



S njima možete biti ono što jeste Prijateljica koja je bila uz nas od samih početaka zna sve naše mane i vrline. Uz nju možemo biti ono što jesmo jer, možda su se godinama neki naši stavovi i mišljenja promijenili, ali u osnovi svi mi ostajemo ona ista osoba koja smo oduvijek bili, a prijateljica iz djetinjstva poznaje baš tu osobu.

Uvijek se imate kome vratiti Možda ste se preselili, pronašli ste nove prijatelje, živite u drugoj zemlji... Kako god i što god, prijateljica iz djetinjstva uvijek će se obradovati vama, vašem pozivu, poruci ili dolasku. Bilo kakva neugodnost brzo će proći i uslijedit će višesatno prebiranje po najljepšim uspomenama.



Znaju naše slabosti, ali i snagu Prijateljice koje su s nama od prvog dana gledale su nas kako odrastamo, u svakom smislu te riječi. Znaju što ne možemo, a što možemo, čega se bojimo, kada nas treba držati za ruku... One su skupa s nama otkrivale naše strahove i sve ono u čemu smo jake.

Prve su nas gurale da izađemo iz zone komfora Najbolje prijateljice iz djetinjstva prve su nas nagovarale na neke odvažne poteze i poticale da isprobamo stvari koje inače bismo učinile i, naravno, obrnuto.

Uz njih smo učili vrijedne životne lekcije Istraživanja su pokazala da uz prve prijatelje učimo što je povjerenje i kako nekome vjerovati. Iz tog povjerenja rađaju se odnosi koje vrijedi čuvati cijeli život.

Pokreće Blogger.