Znakovi Zodijaka koje bi mogao da očekuje izazovan period tokom retrogradnog Merkura

3 znaka očekuje izazovan period


Pod utjecaj retrogradnog Merkura potpast će apsolutno svi pripadnici Zodijaka. Retrogradno se kreće od 31. listopada/oktobra do 20. studenog/novembra, a najdeblji kraj će izvući upravo ova tri znaka… Novembar je mjesec u kojem će nastupiti posljednja retrogradna faza Merkura koja će trajati do 20. studenog/novembra.

Ovaj dio godine bit će posebno loš za Blizance, Djevicu i Strijelca kojima u tom periodu neće cvjetati ruže. Blizanci – Spremite se na dramu u ljubavnom životu Udahnite duboko jer je Merkur vaš vladar pa će vas retrogradni hod pogoditi više nego bilo koga drugog. Pogodit će vašu sedmu kuću partnerstva ovog puta.



Blizanci, pripremite se na to da se ponovo pojavi vaš bivši partner niotkuda, a u trenutnoj vezi će svi problemi isplivati na površinu. Bilo da je riječ o braku ili poslovnom dogovoru, vrijeme je da preispitate kako vaša veza funkcionira. Nemojte donositi odluke na prečac, kao što je prekid.

Umjesto toga potrudite se voditi smireni razgovor o tome kako možete poboljšati stvari. Djevica – Stvari se kompliciraju u sferi obitelji Ovo će vam jako teško pasti. Iako ste zahvaljujući Merkuru koji vlada vašim znakom pametni, promućurni i analitični, sve ove dobrobiti dolaze s izvjesnom cijenom koju morate platiti.



Ovoga puta, retrogradni hod uzrokuje dramu u vašoj četvrtoj kući pa će na površinu isplivati vaše traume iz djetinjstva i komplikacije s obitelji koje ste htjeli izbjeći. Možda vam više neće biti udobno u vašem domu. Djevice, ovo je pravo vrijeme da riješite neke probleme s obitelji i da razmislite o feng shui stvarima u vašem domu.

Očistite, organizirajte i dekorirajte vaš prostor kako bi se energija počela mijenjati i teći. Strijelac – Možete se osjetiti nesigurnim što se tiče vašeg izgleda Merkur je retrogradan u vašoj prvoj kući – kući osobnosti. Kada se pogledate u ogledalo, jeste li sretni zbog osobe koju vidite u ogledalu?

Osjećate li stagniranje u vašem identitetu? Trudite se da malo prodrmate stvari. Ako niste, Merkur će vas podsjetiti zašto to morate napraviti. Ne kažemo da trebate obojiti kosu u ružičasto i istetovirati se. Morate se suzdržati da ne radite ništa ludo tijekom ove sezone, ali biste trebali razmisliti o nekim promjenama koje su vam potrebne.

luftika

Pokreće Blogger.