Zašto vam veze propadaju: Strijelcu prebrzo postane dosadno - Djevica je perfekcionist

Strijelcu prebrzo postane dosadno - Djevica je perfekcionist


Ovan; Još uvijek se natječete sa svojim partnerom. Kao zodijački znak Ovan, možda imate tendenciju da se natječete sa svojim partnerom. Nažalost, to se ne događa samo tijekom društvenih igara. Ponekad vaša želja za natjecanjem tiče se sitnica, na primjer, tko prvi koristi toalet ujutro ili ima više prijatelja na Instagramu.

Ponekad su to ozbiljnije stvari: iznos zarade ili odlučivanje o kućnom budžetu. U slučaju „gubitka“ možete čak osjećati frustraciju ili ljubomoru. Pokušajte biti svjesni svog ponašanja, zahvaljujući čemu ćete moći kontrolirati želju da budete bolji. Dajte ponekad „pobjedu“ svom partneru. Ne ljutite se što je imao bolje poslovno putovanje ili što je kupio skuplji sat.



Bik; Previše pažnje posvećujete materijalnim dobrima. Bikovi vole sve što je lijepo i skupo. Nažalost, ova slabost na luksuz često se prevodi u njihove odnose s drugim ljudima. Ako ste zodijački znak Bik, moguće je da uvijek tražite najsofisticiraniji restoran, najbolji hotel na odmoru i sve darove koje ocjenjujete prvenstveno po cijeni.

Ova potraga za luksuzom čini da izgubite sposobnost da uživate u malim stvarima, a čak i najmanja neugodnost pokvari vaš romantični bijeg. Počnite uživati u domaćim palačinkama, cijenite nematerijalnu vrijednost suvenira ili poklona od partnera. Sve što je najbolje ne mora biti najskuplje.



Blizanci; Ne možete iskreno govoriti o svojim emocijama. Problem s Blizancima može biti u tome što nisu pouzdani. Ni pod kojim okolnostima ne žele povrijediti osjećaje druge strane, zato umjesto da kažu ono što je u njihovom srcu, oni dugo vremena odlažu razgovor vezan za pravu temu.

Nažalost, na ovaj način nije moguće izgraditi partnerski odnos. Potražite hrabrost da samo kažete istinu o važnim pitanjima. Zapamtite da se skrivanje na duge staze može nazvati jednostavnom prijevarom. Budite iskreni prema sebi i svom partneru.

Rak; Dajete malo prostora svom partneru. Kada od vikend izlaska po pubovima više volite večer pod pokrivačem u rukama vašeg voljenog, onda ste tipičan Rak. Iako uopće nema ništa loše u tome, pazite da ne pretjerujete. Ako niste godinu dana izašli zajedno, vjerojatno ste se zaglavili u vašoj školjci i nitko to neće trpjeti zauvijek.

Kao prvo, takav odnos može postati pretežak za drugu stranu. Drugo, razmislite je li vašem partneru dosadno. I treće razmislite o tome što ćete učiniti kada se vaša veza završi. Bez bliskih prijatelja i hrabrosti da se sretnete s nekim, brzo ćete se osjećati napušteno i usamljeno.

Lav; Fokusirate se samo na sebe. Vjerojatno nemate problem pričati o sebi ili govoriti o svojim osjećajima. Međutim, postoji još jedna prepreka na horizontu. Za vrijeme društvenih događaja ne dopustite mu da dođe do riječi, a prostor u svom domu uredite samo prema vašim željama. Naučite slušati, poštujte različita mišljenja, dozvolite partneru da bude zvijezda večeri. Zapamtite da niste uvijek najvažniji.

Djevica; Vi ste perfekcionist. Kada je u pitanju vaša profesionalna karijera, vaš perfekcionizam je sto posto prednost. U privatnom životu, to može stvoriti mnoge probleme. Ne možete pustiti, uvijek imate nešto za što ste krivi, a predavanje je zapravo vaš hobi.

Međutim, kada vam je stalo do partnera, morate prestati. Umjesto kritike, počnite prihvaćati. Neka planira vaše odmore, kuha večeru ili samo leži na kauču. U privatnom životu, sve ne mora biti savršeno. Ako se ne slažete s tim, uvijek ćete biti nesretni.

Vaga; Izbjegavate sukobe. Kao Vaga, vjerojatno ste izuzetno lijepa i pomirljiva osoba. Iako je generalno to dobra stvar, vaš konflikt lako može postati nedostatak. Naravno, konstantno brbljanje nije za bilo kakvu vezu, ali guranje problema ispod tepiha također nije dobro rješenje.

Nedostatak hrabrosti da se kaže ono što mislite vas može dovesti do dvije situacije: ili počnete biti pasivno-agresivni ili ćete biti sami. Iako će vaš odnos izgledati savršen sa strane, emocije će se početi gubiti iznutra. Izađite iz zone udobnosti i počnite biti iskreni. Možda će vam trebati dobra knjiga na tu temu ili savjet psihologa.

Škorpion; Vi se stalno plašite gubitka partnera. Kao zodijački znak Škorpion, možda imate tendenciju da kontrolirate svog partnera. Nažalost, plašite se da ćete izgubiti voljenu osobu. Naravno, druga strana bi trebala biti posvećena vama, ali ne možete očekivati da će vam to dokazivati na svakom koraku.

Ovaj strah od povrede može se također manifestirati u izbjegavanju ozbiljnih odnosa. Ne želite biti napušteni, tako da gradite zid i ne dopuštate sebi da se zaljubite. U ovom slučaju, ne samo da povrjeđujete sebe, već i svog partnera. Morate razumjeti da je raskid prirodni dio života. Ne tretirajte ih kao neuspjeh, već kao lekcije.

Strijelac; Prebrzo vam postane dosadno. Prvi izlazak, lijepe riječi, noviteti … to vas uzbuđuje. Međutim, kako se odnos razvija, većina tih iskri nestaje. Lovljenje novih iskustava čini vas predodređenim da skačete s cvijeta na cvijet. Uvijek mislite da zaslužujete više, da vas negdje nešto bolje čeka.

Nažalost, na ovaj način možete izgubiti zaista veliku ljubav. Ako vaš partner nije dovoljno uporan, jednostavno ćete ga ignorirati ili zanemariti. Mi vas upozoravamo – onda možete zažaliti. Vrijeme je da shvatite da nije svaki dan avantura života. Prestanite tražiti nova iskustva izvan odnosa i fokusirajte se na razvoj odnosa i upoznavanje sa svojim partnerom.

Jarac; Previše pratite tradiciju. Jarac voli tradiciju, zato ponekad pridaje previše važnosti starim tradicijama. Nažalost, njihove navike mogu se pretvoriti u restriktivna pravila i dosadne sheme. Razmotrite namećete li ponekad svoje preferencije i mišljenja partneru.

Večera koju želite jesti samo u jednom restoranu, za odmor uvijek idete u hotel pored mora, a Novu godinu provodite u planinama godinama. Slušajte što vaš partner želi. Dozvolite sebi da razgovarate o nečem novom, dopustite sebi da prekršite pravila. Počnite biti otvoreniji i spontaniji.

Vodenjak; Nikad ne tražite pomoć. Traženje pomoći može biti teško za bilo koji znak zodijaka. Međutim, Vodenjacima to često najteže pada. Oni ne mogu razgovarati sa svojim voljenima o svojim problemima. To ne mijenja činjenicu da i njima, kao i mnogima, treba razgovor i podrška s vremena na vrijeme. Prihvatite da čak i kao individualac ne možete sve nositi sami. Počnite otvoreno govoriti o svojim brigama i potrebama.

Ribe; Postajete ovisni o svom partneru. Kao zodijački znak Ribe, možda imate problem s pretjeranom vezanošću. Što ste duže u vezi, postajete manje neovisni. Počinjete se brinuti o običajima, preferencijama pa čak i jeziku koji koristi vaš partner. Blizina počinje postajati opasna.

Postajete mentalno slabi i vaš partner se brzo može umoriti. Naučite razdvojiti svoj život od života druge strane. Vodite računa o vlastitim interesima, prijateljima i aktivnostima. Sami donosite više odluka. Cijenite sebe umjesto da stalno gledate u partnera.

luftika

Pokreće Blogger.