Veliki mjesečni horoskop za novembar - Šta bi mogli da očekuju Vage, Škorpioni i Strijelčevi

Šta bi mogli da očekuju Vage, Škorpioni i Strijelčevi


Vaga; Morate mnogo više ozbiljnosti unijeti u vaše poslovne pregovore ako mislite da vas netko shvati ozbiljno. Ako djelujete neprofesionalno i pomalo nezrelo, nikada nećete uspjeti svoje poslovne planove dovesti do neke više i ozbiljnije razine.

Sredinom mjeseca je moguća neka nova suradnja s ljudima koje ste tek upoznali i baš iz tog razloga je bitno da provjerite s kim surađujete, kako ne bi bili prevareni, bilo financijski, bilo na nekoj drugoj razini. Ako ste slobodni, žudjet ćete za nekim pa makar to bio samo prijatelj, ako ništa više.



Iz prijateljstva se često može razviti ljubav, ali nije to tako jednostavno kao što zvuči. Na prvom mjestu morate se odlučiti želite li zadržati prijatelja ili dobiti ljubavnog partnera, ali kada se stvari iskristaliziraju, ljubav i prijateljstvo idu i te kako jedno s drugim.

Ako ste trenutno u vezi, ne osjećate se ispunjeno i potrebno vam je da dosta stvari promijenite ako mislite da budućnost ove veze bude sretna i dugovječna. Nažalost, to ne ovisi samo o vama, obje strane se trebaju potruditi da veza uspije, a ako je samo jedan od vas neozbiljan, sav trud pada u vodu i samo se gubi vrijeme koje je u današnje vrijeme i više nego dragocjeno.



Škorpion; Ako želite uvesti neke korjenite promjene u vaš život, ovaj mjesec je idealan period za to. Zvijezde i planete su vam naklonjene i sve oči su uprte u vas, samo je pitanje jeste li dovoljno hrabri da poduzmete korake koje će dovesti do promjena.

Imate potrebu za promjenom i iako se plašite promjena, ne možete više živjeti na ovaj način, treba vam netko ili nešto da vas prodrma. Financijski tokovi će biti malo nestabilni početkom mjeseca, ali će se stvari popraviti kako vrijeme bude prolazilo.

Nećete znati u što da uložite pa ćete zato biti malo rastreseni, sve dok ne dobijete konkretan savjet što trebate učiniti kako bi poboljšali svoju financijsku situaciju i kako bi stvari bile barem malo stabilnije.

Nećete dobiti podršku kada je riječ o privatnim odlukama koji se protive nekim vašim moralnim načelima, ali morat ćete presjeći i odlučiti na koji način neke stvari dovesti do kraja, a da ne bude povrijeđenih. Ako ste slobodni, odgovara vam ta sloboda i niste sigurni jeste li spremni na neku novu vezu u kojoj će vam netko stalno govoriti što smije, a što ne smijete raditi.

Strijelac; Imat ćete dobar osjećaj da ovog mjeseca uložite u ono što je popularno i dobro ćete proći s financijske strane. Ideja imate na pretek, ali naravno ne možete svaku od njih realizirati, kreativni ste u dovoljnoj mjeri da sami sebi napravite mogućnost za uspjeh. Motivirani ste da budete jedan od najboljih i ne zadovoljavate se osrednjih uspjehom, želite biti na vrhu i to vam je glavni cilj.

Oduvijek ste željeli oprobati se u nekoj zanimljivoj profesiji gdje ćete biti sam svoj gazda, a ovaj period je idealan za to. Iako ćete naići na dosta poteškoća, nemojte odustajati od toga što ste naumili, kada stignete do cilja bit ćete sretni i ispunjeni onime što radite.

Kada je riječ o vašem zdravstvenom stanju, možda je došlo vrijeme da se ovog mjeseca posvetite malo njegovom poboljšanju. Obavite nekoliko pregleda kod svog liječnika, provjerite krvnu sliku i standardne preglede kako bi bili sigurni da je sve u redu.

Ukoliko imate nekih tegoba, nemojte to prešutjeti svom liječniku, bolje je na vrijeme reagirati i poboljšati svoje opće stanje organizma. Izbacite neke svoje loše navike ukoliko ih imate i potrudite se da se hranite zdravije nego ranije.

Pokreće Blogger.