Veliki mjesečni horoskop za novembar - Šta bi mogli da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

 Šta bi mogli da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci


Ovan; Ukoliko ste zauzeti to ne znači da nemate pravo da se dobro zabavite. U prvom tjednu imat ćete priliku vidjeti stare prijatelje koji će vas pozvati na neki zajednički izlazak ili žurku, nemojte propustiti malo se opustiti i biti u dobrom društvu.

Godit će vam da malo promijenite rutinu i da promijenite kolotečinu u koju ste upali. Razgovarat ćete s nekim novim ljudima, a s voljenom osobom ćete sredinom mjeseca moći uživati u zajedničkim trenutcima. Nemate puno obaveza kada je riječ o poslu i zato lagano završavate sve svoje radne zadatke na vrijeme.S kolegama imate solidan odnos i to vam se sviđa, ne odgovara vam napeta atmosfera u kojoj svatko jedva čeka da kaže nešto loše o onom drugom. Krajem mjeseca je moguće da dođe do nesporazuma na poslu koji će se riješiti dobro po vas, ali se potrudite da više ne budete dio te priče koja ne ide uopće uz vaš karakter i uz vaše ponašanje.

Tijekom cijelog ovog mjeseca će vam zdravlje varirati i morate se dobro potruditi da ga stabilizirate u narednom periodu. To neće biti lako, ali uz malo volje imate šanse da se osjećate dobro i spokojno. Bik; Ovaj mjesec će za mnoge Bikove biti vrlo naporan. Na trenutke će izgledati da se bura stišava, ali onda će doći do novog naleta valova i nećete se moći opustiti cijelog mjeseca. Iz tjedna u tjedan vas čeka veliki broj obaveza koje ćete jedva uspjeti završiti.Na neki način uživate u svim tim obavezama, ali će vam ipak ponestati snage u trećem tjednu ovog mjeseca i odmor će vam biti prijeko potreban. Emocije vam nikada ne jenjavaju pa će tako biti i u narednom periodu. Sve radite srcem, ali to ponekad nije najbolje rješenje zato što lako možete biti povrijeđeni.

Ponekad trebate ostaviti osjećaje po strani i raditi stvari mehanički kako bi što lakše završili neki zadatak ili riješili neki problem, bez obraćanja pažnje na ljude oko vas koji vas promatraju na jedan ljubomorni način. Kada ovaj mjesec prođe ući ćete u novi proces stvaranja koji će biti kreativan i koji će vam donijeti neke nove poslovne ideje i šanse za daljnji uspeh.

Osjećate se dobro ali pomalo iscrpljeno i trebat će vam odmor prije ili kasnije. Najbolje je da idete na odmor bez obaveza, koje će vas čekati kada se vratite, u suprotnom se nećete moći opustiti na pravi način.

Blizanci; Mnogo je osoba koji vas tapšaju po ramenu, ali vam iza leđa govore svašta. Vi ste toga svjesni ali nikada ne možete biti sigurni tko vam je pravi prijatelj, a tko samo gleda svoju korist. Otvorite dobro oči naročito kada je riječ o novim poznanstvima, nikome ne možete vjerovati, naročito ne onima koji vam dijele komplimente bez ikakvog posebnog razloga.

Svašta ste prošli u životu i vrlo dobro znate da se dobra osoba rijetko sreće, a još češće je da samo glumi da je dobra osoba. Niste baš organizirani kada je riječ o vašem privatnom životu, ali se trudite koliko možete. Pokušavate naći ravnotežu između poslovnih i privatnih obaveza zato što ne volite ovisiti o drugima i stalno moliti nekog da završava vaše obaveze umjesto vas.

Kada imate previše posla trudite se da sve završite na vrijeme kako vaš društveni i ljubavni život ne bi bio ugrožen, nalazite dovoljno vremena za sve, i za prijatelje i za rodbinu i za neke poznanike koje želite malo bolje upoznati.

Realizacija nekih planova će morati sačekati pošto još nije pravo vrijeme za to. Htjeli ste ostvariti još jednu svoju želju, ali ipak ne smijete žuriti kako ovaj plan ne bi propao, a da je propao ne bi mogli kasnije ispraviti greške i zato morate naučiti da budete strpljivi. Za sada ste zadovoljni situacijom na poslu i iako je svakome dodatnog prihoda dobrodošlo, imat ćete priliku u skorijoj budućnosti da popravite to.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.