Teško je znati kada vas Djevica voli - Bik obožava poklanjati onima koje voli

Strijelac vas voli i kada je ozbilja - Bik obižava poklanjati onima koje voli


Ovan; Shvatit ćete da vas Ovan voli kada vas želi voditi sa sobom u potrazi za avanturom. Pokazuje ljubav kada vas gura da uradite nešto što se nikada niste usudili napraviti. Voli pokušavati proširiti vašu zonu udobnosti. Bik; Bik je zaljubljen u vas, kada vam kupuje poklone bez razloga. Želi da znate njegove osjećaje, i tako ih pokazuje. Bik obižava poklanjati onima koje voli.

Blizanci; Možete biti sigurni da vas Blizanci vole kada vam daju gotovo svu svoju pažnju. Blizancima brzo postaje dosadno i brzo mijenjaju partnere. Kad nađu svoju ljubav, postaju vrlo mirni. Znat ćete da vas vole kada su uvijek u vašoj blizini.



Rak; Rak voli kada se emocionalno otvori prema vama. Vidjet ćete ga najranjivijeg i neće pokušati to sakriti. Reći će vam što se događa kada ga pitate. Saznat ćete da vas voli u svojim najnježnijim trenucima, piše portal zenskimagazin.rs

Lav; Kada vas Lav voli pokazat će vas s ponosom svojim prijateljima. On želi da mislite da je njegov život ekstravagantan i lijep, i učinit će sve da to dokaže. On također želi da mislite da je on najbolji u svemu. Kada se pokušava dokazati svojom snagom, shvatit ćete da vas voli.



Djevica; Teško je znati kada vas Djevica voli. Stalno misli o svim detaljima prije nego što nešto lijepo kaže. Treba im dugo vremena da kažu da su zaljubljeni, ali to će se manifestirati u malim stvarima puno ranije. Saznat ćete da vas voli kada se raspituje o tome jeste li sigurno došli kući sa službenog putovanja. Potražite njenu ljubav u jednostavnim stvarima.

Vaga; Vage će učiniti sve kada su u pitanju ljubav i odnosi. Nikad ne sumnjajte voli li vas Vaga, samo znajte da su uvijek tu kada su vam potrebni. Škorpion; Naučit ćete da vas Škorpion voli kada vam potpuno vjeruje. Povjerenje je teško za Škorpiona, ali kada je zaljubljen, vjeruje, jer zna da ga nećete uzeti zdravo za gotovo.

Strijelac; Strijelac vas voli kada vam pokaže i svoju ozbiljnu stranu. On želi da vaša veza bude puna zabave. Voli vas kada pokazuje da se život uvijek ne mora uzimati tako ozbiljno. Jarac; Shvatit ćete da vas Jarac voli kada vam daje puno svog vremena. Stalno je u projektima i poslu i često ne stavlja odnose kao prioritet, ali kada to uradi, saznat ćete da je to ljubav.

Vodenjak; Vodenjak vas voli kada razgovara s vama satima. On ne vodi duge razgovore sa svima, već samo sa bliskim ljudima koji stvarno brinu o njemu. Kada želi čuti za sve stvari koje su važne za vas – on vas voli.

Ribe; Znajte da vas Ribe vole kada vam pretvore život u romantičnu komediju. Kada vole nekoga, pišu poeziju, pišu priznanja ljubavi i pozivaju da zajedno uživate u zalasku sunca. Kada osjetite da je sve previše dobro da bi bilo istinito, onda vas zaista voli.

Pokreće Blogger.