Stvari koje mudre žene nikada ne bi uradile za muškarca - "Kompromisi su sastavni dio jake veze"

Zrela i zdava veza zahteva kompromis, ali razuman!


1. Odreći se svog psa Ako je vaš dečko ili muž alergičan na pse, neka ide kod lekara i uzme tablete protiv alergije. Vaš pas je uz vas bio mnogo pre njega i zaslužuje svu vašu ljubav, ali i ljubav vašeg muža ako vas istinski voli.

2. Stalno biti na dijetama To što jedete zdravo i idete u teretanu je pohvalno. Ali ako ste samo na vodi i salati danima jer vaš muž "ne voli debeljuce" - to je već dijagnoza! Svoje zdravlje ne smete ugroziti!  3. Roditi dete samo zato što to muž želi Po svim pravilima par treba da sedne i zajedno se dogovori o tome da li želi dete i kada ga želi. Ako niste još spremni da rodite dete, to morate da kažete partneru. Nema u tome ništa sramno.



Nikad ne smete da rodite dete samo da biste ugodili muškarcu. To nosi svoje posledice. 4. Oblačiti se kako vaš muškarac voli Vaša garderoba je vaš izbor. Niko ne sme da vam se meša u to šta ćete da nosite i kada. To je odraza vaše ličnosti. Niko nema pravo da vas menja.

5. Da se tetovirate zbog njega Možda izgleda interesantno istetovirati njegovo ime i datum na ruci. Ali šta ako sutra raskinete ili se razvedete? On će postati vaš neprijatelj broj jedan, a šta ćete da radite sa rukom? Odseći je? Tetovaže traju doživotno i teško ih je prikriti, stoga ih uvek radite samo ako ste apsolutno sigurne u to.



6. Plaćate stalno račune po kafićima i restoranima Može se desiti da novčanik zaboravi kod kuće, ali stalno da morate da plaćate vaše kafe i ručkove, je već znak da je pored vas parazit. 7. Pretvarate se da ste glupi Smeta mu to što ste pametni i informisani? Pa neka prošeta... Glupi muškarci vole glupe žene, to je opšte poznata činjenica.

8. Da dozvolite da vas kontroliše Ne pravdaš se roditeljima, ne pravdaj se mužu! On nema pravo da zna svaki vaš korak, svaki vaš poziv mobilnim, za svaku kafu sa drugaricom...

Pokreće Blogger.