Šta bi nam mogla donjeti zlatna svjetlost punog Mjeseca u Ovnu - Pokretač velikih promjena

Zlatne zrake punog Mjeseca donose blagoslove i osvježenu perspektivu.


U danima Punog Mjeseca u Ovnu bit ćemo naročito povezani sa snagom i energijom prirode. Bit ćemo vođeni prirodnim nagonima, uvidjet ćemo koliko je važno poštovanje prema prirodi, kao i ljubav i divljenje prema njenim ljepotama. Preporučuje se da više vremena provedete u prirodi i u njoj meditirate, “složite” misli i obnovite energiju.

Pun Mjesec u znaku Ovna pojavit će se na nebu 13. listopada/oktobra 2019. godine u svom najvećem obliku i sjaju. Nekoliko dana prije punog Mjeseca očekuje nas nelagoda, čudna atmosfera, nestrpljenje i rizične odluke. Sa sjajem punog Mjeseca uklanjaju se mnoge blokade.Zlatne zrake punog Mjeseca donose blagoslove i osvježenu perspektivu. Počinjemo s više optimizma promatrati budućnost i spremni smo svoje ideje pretvoriti u zanimljive i vrijedne projekte. Poznato je da listopad/oktobar donosi maglovitost uma, borbu između iluzija i stvarnosti, snova i realnih želja…

Međutim, pun Mjesec ovoga puta završava ovaj ciklus i podsjeća nas na prave vrijednosti i ljepotu uživanja u sadašnjem trenutku. Ovaj pun Mjesec je savršen za “prelistavanje” uspomena, obnavljanje starih veza i vraćanje ljubavi. Idealno vrijeme je za molitve, ceremonije, obiteljska okupljanja.Vrijeme je da se odreknete misli i navika koje vas vuku na dno. Moguće je da će vas pun Mjesec suočiti s nekim posljedicama, ali to će biti važna lekcija i pokretač promjene. Ovaj Mjesec se naziva još i Ružičasti Mjesec i takav prizor uvijek u nama budi neku novu, divnu spiritualnu energiju.

U danima Punog Mjeseca u Ovnu bit ćemo naročito povezani sa snagom i energijom prirode. Bit ćemo vođeni prirodnim nagonima, uvidjet ćemo koliko je važno poštovanje prema prirodi, kao i ljubav i divljenje prema njenim ljepotama. Zato se preporučuje da više vremena provedete u prirodi i u njoj meditirate, “složite” misli i obnovite energiju.

Pun Mjesec daje smjernice kako da završimo negativne cikluse u svom životu i daje nam signale za pravi put ka dobroj sudbini. Pratite znakove intuicije i iskoristite energiju zlatne svjetlosti punog Mjeseca.

lovesensa

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.