Pun Mjesec u Ovnu 13.10: Rakove očekuje veliki uspjeh - Ovnovi bi mogli ući u vezu ili pronaći posao

Što mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi za vrijeme punog Mjeseca?


OVAN Kod vas se događa pun Mjesec pa možete biti dosta popularni što bi moglo zadovoljiti vaš ego. Kako Mars tranzitira kroz Vagu i vaše polje partnerstva trebate obratiti pažnju da ne dođe do ishitrenih ulazaka u vezu, posao ili da ne dođe do konflikta i nesporazuma.

Pojedini Ovnovi koji su slobodni ili bez posla sada bi mogli ući u vezu ili pronaći posao. BIK Kod vas se pun Mjesec događa u vašem polju psihe, duhovnosti pa bi tu bile usmjerene vaše emocije. Mnogi Bikovi trebaju čuvati zdravlje i redovno se kontrolirati kada je cijeli mjesec u pitanju.



Za vrijeme Punog Mjeseca, Uran iz vašeg znaka će biti u opoziciji s Venerom i Merkurom iz Škorpiona pa možete imati iznenadnih problema s partnerom zbog nepredviđenog neugodnog događaja. Moguća je nervoza, nemir i neprilagođavanje.

BLIZANAC Kod vas se pun Mjesec događa u vašoj kući prijatelja, planova, želja, očekivanja, grupa, udruživanja. Mnogi Blizanci sada mogu iznenada upoznati nove osobe pa bi trebali dobro razmisliti i ne donositi odluke na prečac. Jako je naglašena kuća posla pa bi trebali razlučiti dobro jer se smjenjuju pozitivni i negativni aspekti.



RAK Kod vas se pun Mjesec događa u polju karijere, jednog roditelja, autoriteta, gdje može doći do iznenadnih i neočekivanih događanja. Mnogi Rakovi imaju nepovoljan položaj Marsa što će ih činiti dosta nervoznim pa trebaju dobro paziti i u prometu. Ovaj Pun Mjesec može pokrenuti neke radove u kući ili izazvati čak i kvarove. Neki radovi koje radite u tajnosti sada vam mogu donijeti uspjeh.

LAV Kod vas se pun Mjesec događa u vašem devetom polju gdje pokreće inozemstvo, suradnju sa strancima, viša učenja, vizije, filozofiju. Kako ste vi vatreni temperament strogo trebate paziti da s nekim poslovnim partnerom ne pokvarite odnos zbog vaše komunikacije koja je nesmotrena. Poslušajte svoju intuiciju i budite mudri u pregovorima.

DJEVICA Kod vas se pun Mjesec događa u vašoj osmoj kući što bi se moglo odnositi na financije posebno što Mars tranzitira kroz vaše polje financija i imovine općenito. Vi imate dosta podrške kada su aspekti u pitanju, jedino možete biti nesigurni u sebe pa bi trebali pitati nekoga tko vam može pomoći. Moguće je da se pojavi strah od promjene pa ga savladajte.

VAGA Kod vas se pun Mjesec događa u vašem sedmom polju partnera gdje može doći do nekih iznenadnih izljeva emocija. Marsova energija je dosta jaka pa trebate biti pribrani i ne dozvoliti da ona vlada vama jer ste vi gospodar svoje energije. Ovaj Pun Mjesec može od vas tražiti da prekinete staro ponašanje kada je partner u pitanju i pokrenete novi način ponašanja.

ŠKORPION Kod vas se pun Mjesec događa u vašem šestom polju i baca sjenu na dvanaesto polje u kojem tranzitira Mars, gdje može pokrenuti novo poglavlje duhovnosti u vašem životu i drugačiji pogled na život. Novi životni preokreti su aktivni pod ovim aspektom Mjeseca. Moguća su razrješenja nečega što je bilo pod blokadom i starim navikama.

STRIJELAC Kod vas se pun Mjesec događa u vašoj petoj kući djece, ljubavi, zabave, poklona, planova pa vi možete na tom polju pokazivati svoje emocije. Pazite da ne prenaglite. Merkur i Venera će biti u vašem dvanaestom polju pa su moguća sudbinska događanja na vašoj poslovnoj ljestvici kroz dobre kontakte s inozemstvom ili strancima.

JARAC Kod vas se pun Mjesec događa u vašem četvrtom polju koje predstavlja majku, obitelj, dom, nove početke. Mnogi Jarci će imati neki razgovor koji može biti od velike važnosti za posao i budućnost. Mars koji tranzitira kroz Vagu vam donosi ogromnu energiju s kojom se nije lako izboriti. Svakako treba konstruktivno potrošiti energiju kroz fizičku aktivnost.

VODENJAK Kod vas se pun Mjesec događa u vašem trećem polju koje je simbol komunikacije, braće, sestara, susjedskih dogovora, trgovine, kratkih putovanja. Emocije Punog Mjeseca se troše kroz komunikaciju pa pazite što pričate. Ono što vama pričaju ne treba vas pogađati emotivno. Merkur i Venera tranzitiraju kroz Škorpiona pa bi netko mogao iskoristiti vašu naivnost i dobrodušnost.

RIBE Kod vas se ovaj Pun Mjesec događa u vašem polju imetka i financija. Kakve god bile financije, vi možete imati prosperitet. Imate podršku Marsa cijeli mjesec pa bi mogli prije retrogradnog Merkura, ako prodajete ili kupujete nekretninu ili nešto drugo, iskoristiti povoljne prilike. Moguće je suočavanje s bivšim partnerom.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

Pokreće Blogger.