Osobine koje krase magnetski privlačne žene - "Ono što ih krasi dolazi iznutra, a ne spolja"

Žene koje dobijaju sve što požele nisu nužno fatalne ljepotice, upravo suprotno - ono što ih krasi dolazi iznutra, a ne spolja.


1. Dobar smisao za humor Život može biti prilično težak. Ponekad nailazimo na poteškoće koje mogu srušiti i najjaču osobu. Zato je sposobnost opuštanja i negovanja komične strane života vrlo važan kvalitet. Smisao za humor je neverovatno privlačna osobina - i za prijatelje i za romantične partnere.

2. Erudicija Osoba koja voli da čita i da se obrazuje izgleda mnogo privlačnije od one koja takve veštine zanemaruje. Što više znate, imate širi pogled na život. Knjige i obrazovanje čine da budete pametniji i imate više samopouzdanja. Znanje je uvek u trendu!



3. Samopouzdanje Povećavajući svoje samopouzdanje, postajete mnogo privlačniji u očima drugih. Na kraju krajeva, svi žele biti okruženi pojedincima koji imaju visoko samopouzdanje. Samopouzdanje može da vas inspiriše i "zarazno" je.

4. Entuzijazam Po pravilu entuzijazam je povezan sa odlučnošću i aktivnošću neke osobe. Prisustvo osobe koja je strastvena prema nečemu čini vas entuzijastičnim i srećnijim. Entuzijazam se širi i tako postajete još privlačniji drugim ljudima.



5. Ljubaznost Svima nam treba društvo dobrih ljudi i pokušavamo da izbegnemo negativne osobe. Za većinu nas je lepo biti ljubazni, a opet ima dovoljno okrutnih i osvetoljubivih ličnosti. Oni koji se prema drugima odnose sa ljubaznošću, izgledaju izuzetno privlačno.

6. Donošenje odluka Činjenica je da svi, pre ili kasnije, moraju donositi važne odluke, a bezobzirnost u takvim stvarima nikako se ne može nazvati privlačnim kvalitetom. Ove osobe umeju da izaberu pravi životni smer i to ih čini izuzetno privlačnim.

Pokreće Blogger.