Obratite pažnju na sitnice: Stvari koje bi mogle pokazati da imate posla sa manipulatorom

Na prvu djeluju kao veliki džentlmeni a zapravo su lukavi manipulatori. Obratite pažnju na 4 sitnice koje ih odaju


Osednut je pravilima i nije mu važno šta vi mislite o tome; Pravi džentlmen će platiti večeru, otvarati vam vrata, pomoći da obučete kaput, ali neće se ljutiti ako vi nešto od toga, ili sve, odbijete. Sa druge strane, manipulator će reagovati agresivno, oštro i optužiti vas kako mu ne dozvoljavate da bude džentlmen.

Preteruje sa komplimentima; Svaka žena voli komplimente, ali čak i lepe stvari imaju svoje granice. Džentlmenu sa manirima je to poznato i oni ne govore previše, dok će vam manipulator reći toliko lepih reči da će vam na kraju sve zvučati lažno i otrcano.



Zna da vam nabroji sva svoja "dobra dela"; Svaka žena se bar jednom u životu šokirala kada joj je muškarac platio piće, a potom je shvatila da mu za to duguje, jer je ponovio milion puta kako je on platio to vaše piće. Pravom džentlmenu je ovako nešto ispod časti, dok manipulator i želi da se osećate dužnom.

Ljubazan je samo prema vama; Najlakši način da prepoznate lažnog džentlmena jeste da obratite pažnju kako tretira ljude koje trenutno ne pokušava da oduševi. Manipulatori su, kao po pravilu, toliko fokusirani na zacrtani cilj da potpuno zaboravljaju da i prema drugim ljudima treba da se odnose sa poštovanjem i manirima.



Ako je prema vama divan, a prema, na primer, konobaru nepristojan ili grub, znajte da i vas takvo ponašanje očekuje, pre ili kasnije. Veoma je važno da znate da prepoznate manipulatora, jer nam njihove prefrigane veštine veoma često vidimo kao prefinjene džentlmenske manire.

Pokreće Blogger.