Mlad Mjesec u Škorpiji 28.10: Strijelcu je potreban odmor - Vagi se stvaraju uslovi za veću zaradu

Što sve možete očekivati od mladog Mjeseca u Škorpionu?


OVAN Vama je još uvijek Mars u vašem polju ugovora i partnerskih odnosa pa je još potrebna podrška partnera. Mnogi Ovnovi sada rade na svom duhovnom putu dok će pojedini htjeti odustati od svega jer im je dosta napora i borbe. Pojedini Ovnovi mogu imati neke iznenadne transformacije za koje se ne trebate brinuti i opirati. Budite fleksibilni.

BIK Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u polju partnera, kako poslovnih tako i u ljubavi, uz još tri planete Sunce, Veneru i Merkur pa će biti dosta pregovora i dogovora. Svi vi koji će osjetiti da nemate podršku partnera zapitajte se zašto je to tako.



Možda trebate nešto mijenjati i transformirati. Pojedini Bikovi će sada izaći u javnost i postati svjesni da se mnogo daju i da trebaju pronaći novi pristup. BLIZANCI Kod vas se ovaj mlad Mjesec i sve druge planete u Škorpionu nalaze u vašem polju zdravlja, posla, svakodnevnice.

Mnogi Blizanci sada kreću s novim načinom prehrane, razrađuju detalje kada je posao u pitanju. Sve se treba pokrenuti i mnogi Blizanci trebaju izanalizirati svoje različitosti s partnerom. Poradite i na tome. RAK Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju ljubavi, djece, sporta, poklona.



Mnogi Rakovi sada mogu čeznuti za novim ljubavima, romantikom i jakom željom da se izražavate kada su emocije u pitanju. Otvarate svoje srce i pitate se radite li stvari koje vas čine sretnim. Obiteljski odnosi su vrlo naglašeni pa oni koje žele obitelj sada imaju priliku za to, dok se pojedine osobe mogu i razići.

LAV Kod vas su sva događanja usmjerena na obitelj, dom, rodbinske odnose. Sada je vrijeme da se osjetite sigurnim i da razvijate unutrašnji osjećaj pa i da slušate svoju intuiciju. Mnoga pitanja se mogu sada postavljati o vašim korijenima dok će ranjivost biti izražena.

Odličan je period da se napravi dugoročna reorganizacija i da se uredi kućno okruženje. Kod pojedinih osoba mogu se pojaviti neki nesporazumi i promjena planova. DJEVICA Kod vas se sve događa u polju komunikacije, učenja i svih kontakata. Mnoge Djevice sada mogu početi učiti nešto novo ili brinuti o nečemu.

Odlično vam je sada zapažanje u okolini gdje se nalazite. Pojedine Djevice sada imaju sreće s testiranjima ili nekim popunjavanjima papira i još s mnogim načinima komunikacije. Što god da se negativno dogodi, ne reagirajte ishitreno i impulzivno.

VAGA Kod vas se događa u vašem drugom polju financija gdje se sve događa u vašu korist. Mnoge Vage će usmjeravati svoja čula na više ciljeve što će im dati pravo zadovoljstvo. Stvaraju se uvjeti za veću zaradu i otvaraju vam se mogućnosti za ovozemaljska uživanja, stoga uživajte.

ŠKORPION Kod vas se događa ovaj mlad Mjesec, što će vas uz ostale tranzitne planete pokrenuti da se izrazite u nekom novom izdanju pa razmislite kakav dojam ostavljate na druge ljude. Mnogi Škorpioni bi trebali poraditi na svojoj komunikaciji da ne ostavljaju dojam hladnoće i rezerviranosti.

STRIJELAC Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u polju psihe, duhovnosti, tajni pa bi mogli početi pokazivati empatiju. Pojedini Strijelci mogu osjećati potrebu da se izoliraju i povuku da napune baterije i sami sa sobom pronalaze duševni mir. Neki poslovi vas mogu učiniti nestabilnim pa se ne opterećujte već napravite mali predah.

JARAC Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u polju za uspostavljanje kontakata, druženja s prijateljima, planiranja i grupnih aktivnosti. Sada je vrijeme da steknete sigurnost kroz druge i da skrenete pažnju sa sebe na druge. Pojedini Jarci mogu doživjeti neko iznenadno događanje na emotivnom planu. Glavna preokupacija je poslovni plan što je za vas jako bitno.

VODENJAK Kod vas je aktivno polje vaše karijere u društvu. Sada ste jako osjetljivi i ranjivi kada je vaš uspjeh u pitanju. Sada možete oživiti vašu poslovnu karijeru ili započeti nešto novo. Bitno je da poradite na tome kakav dojam ostavljate na poslovne partnere. Mnogi Vodenjaci mogu imati i neka događanja na polju obitelji.

RIBE Možete imati neka nova događanja kada je učenje, čitanje u pitanju. Vaša duša sada može biti i nezadovoljna nekim događanjima. Pojedine Ribe sada mogu maštati i osjećati se produhovljeno kroz neke nove poglede na život. Vjera i nada su najbolji vaš vodič kroz život. Pojedine osobe mogu za vrijeme ovog Mjeseca ući u razne avanture. Sretno u novim životnim pokretima i tokovima!

Željka Knežević

Pokreće Blogger.