Gestovi prave ljubavi: Stvari koje bi mogla uraditi samo osoba koja vas bezuslovno voli

Najdublje emocije se otkrivaju samo onima koje iskreno volimo.


Pamti sve što vas brine i sve što vam znači; Ako mrzite brokoli, osoba koja vas iskreno voli nikad to neće zaboraviti. Takođe, nikada neće zaboraviti važne datume u vašem životu. Ne radi se samo o rođendanima, godišnjicama sastanka, već i o datumima koji su važni samo za vas dvoje. Vaše omiljene emisije, filmovi, knjige, sve je to veoma važno za njega.

Zna u svakom trenutku kako se osećate; Ako mu je stvarno stalo primetiće i najmanju promenu u vašem raspoloženju. Ni jedna vaša emocija ne prolazi nezapaženo. Ukoliko primećuje tugu u vašim očima i zna da nešto nije u redu čak i kada ga uveravate u suprotno, znak je da mu značite mnogo više nego bilo koja druga osoba.



Kada ste srećni, biće i on. Ukoliko se zajedno sa vama raduje svakom vašem uspehu, on je ona osoba na koju uvek možete da se oslonite. Ne plaši se da pokaže svoje slabosti; Muškarci uglavnom skrivaju svoja osećanja, a naročito svoje slabosti.

Međutim ukoliko pred vama nema nikakvih tajni i uvek je spreman da otvoreno razgovara i kaže šta mu leži na duši, to znači da vas smatra osobom od poverenja. Vi ste za njega neko na koga može da se osloni i zatraži savet i pomoć.



Voli sve vaše vrline, ali i mane; Kada volimo zaista iskreno, partnera prihvatamo baš onakvog kakav je, sa svim vrlinama i manama. I ne mislimo samo na fizičke mane. Ukoliko se radi o pravoj ljubavi, istrpeće ponekad i to što ste previše tvrdoglavi i možda i po malo ljubomorni.

Za njega vi ste prioritet; Kada je ljubav i strast u pitanju, on će uvek naći vremena za vas, čak i pored svih obaveza. Ako je zatrpan poslom, a ipak uspe barem na pet minuta da izdvoji vreme da vas vidi ili čuje, znak je da mu je stalo i da misli na vas.

Ako umesto gledanja utakmice, reši da sa vama provede vreme, budite sigurne da mu značite. Kada imate neki problem, bez pogovora se nađe u vašoj blizini, onda nema potrebe da sumnjate u njegove emocije.

Pokreće Blogger.