Pravi muškarac nikada neće dozvoliti da se zapitate oko 5 stvari

Ako vas iskreno voli uvijek će se posavjetovati sa vama o odlukama koje utiču na oboje


Komunikacija je ključ snažne veze. Putem komunikacije drugoj strani dajemo do znanja koliko nam je stalo do nje. S obzirom da svi komuniciramo ljubav na drugačiji način, važno je imati na umu samu suštinu komunikacije, ali jedna stvar definitivno ostaje nepromjenjiva: ako vas muškarac zaista voli, to ćete znati i osjetiti. Ukoliko to ne osjetite, uvijek ćete se pitati voli li vas ili ne.

1. Poštuje li vas ili ne Ljubav je proizvod poštovanja. Ne možete voljeti nekoga ukoliko prema njemu ne osjećate poštovanje. Poštovanje prema njegovim mišljenjima, osjećajima, željama i potrebama. Čovjek koji vas voli i kojem je stalo do vas uvijek će se posavjetovati s vama prilikom donošenja odluka koje utječu na vas oboje.



2. Misli li da ste lijepi ili ne Kada se radi o ljepoti nije u pitanju samo fizička privlačnost. Istina je da kada nekoga volite zbog onoga što on zaista jest tada je na toj osobi sve lijepo. Nijedan muškarac ne bi smio dopustiti da se njegova bolja polovica zapita je li mu atraktivna.

Davanje komplimenata i obraćanje pažnje na sitne detalje, u ovom konkretnom slučaju, učinit će čuda. 3. Cijeni li vas ili ne Zaista, nikada se ne bi smjelo dogoditi da osjetite kako vas partner ne cijeni. Apsolutno nema izgovora!



4. Podržava li vas ili ne Kada muškarac svoju ljubav i vrijeme posveti ženi, to onda mora biti bezuvjetno. Bit će dobrih dana i vremena i ne tako dobrih. Bit će izazova i nebrojeno mnogo neočekivanih situacija. Ali, on će ostati na vašoj strani i bit će dio vaše “momčadi”.

5. Osjećate li se pored njega sigurno ili ne Jedan od najvećih i najboljih komplimenata koje žena može dati muškarcu je kada mu kaže da se uz njega osjeća sigurno. Bez obzira na to zbog čega je on privlači i koliko ga voli, ukoliko žena ne može mirno spavati pored muškarca noću, sve to pada u vodu.

Autor: minimagazin.info

Pokreće Blogger.