Otvaranje portala 999 - U narednim danim bi mogli dobiti ono što dugo priželjkujete

Uskoro se otvara magični portal 999


09.09. 2019. otvara se portal koji donosi nevjerojatnu energiju kakvu smo rijetko mogli vidjeti do sada. Vi sada birate hoćete li imati svijetlu ili mračnu budućnost, a otvaranje portala 999 daje šansu da izaberete pravi put. Sada je vrijeme da očistite svoje misli, prostor, emocije.

Izbacite iz života izvore negativnosti; osobe, sjećanja ili navike. Snažni ste i spremni za divne stvari. Na samom ulasku u rujan/septembar osjetili smo značajne promjene, ali nema potrebe za strahom jer će se dogoditi nešto magično u svemiru što će nas sačuvati i donijeti dobru energiju.



09.09. je specifičan datum: deveti je mjesec, sada je 2019. godina i deveti će biti dan u mjesecu. Zato se 09.09. 2019. otvara portal koji donosi nevjerojatnu energiju kakvu smo rijetko mogli vidjeti do sada. Prateći sljedeća uputstva lakše ćete primijetiti znakove Univerzuma i shvatit ćete gdje se krije tajni ključ.

Prema numerologiji broj 9 označava pozitivnu energiju i val dobrih ideja. On nas ispunjava pozitivnom energijom i osvježava naše potencijale. Također, potiče mudrost i aktivira vas kako biste prihvatili razne sjajne mogućnosti koje se nude.



Napokon pronalazite mjesto na kojem možete pustiti korijenje i ustaliti se. Sada znate koje su smjernice na polju uspjeha, odnosno koje korake treba poduzeti kako bi želje počele ostvarivati. Izlazite iz zone komfora i počinjete istraživati svoje biće i svijet oko sebe.

Vi birate hoćete li imati svijetlu ili mračnu budućnost, a otvaranje portala 999 daje šansu da izaberete pravi put. Sada je odlično vrijeme da očistite svoje misli, prostor, emocije. Izbacite iz života izvore negativnosti, bilo da su to neke osobe, sjećanja ili navike.

Držite glavu uspravno i potražite gdje se u vašem životu krije izvor magije. Snažni ste i spremni za divne stvari. Jedinstveni ste i očekujte da će vam naredni dani donijeti nešto što dugo priželjkujete.

Pokreće Blogger.