Ne igrajte se sa njihovim osjećajima - Horoskopski znakovi koji neće oprostiti prevaru

Svaki odnos prolazi kroz nekoliko problema na putu, od nesuglasica do vremena kada se jednostavno ne povezujete. 


Ali ponekad se stvari pogoršaju i morate odlučiti hoćete li oprostiti partneru koji je varao ili želite sve da prekinete. Velika odluka poput ove može zavisiti od nekoliko različitih naklonosti, ali vaš horoskopski znak može sugerisati hoćete li ili ne moći opropstiti prevaru, sudeći prema astrološkim eskpertima.

Strijelac bi vam lako mogao oprostiti, ali nekim drugim znakovima je teško - ili čak nemoguće - napredovati u odnosu s partnerom nakon što je postao nevijeran. Evo znakova zodijaka koji vjerovatno neće oprostiti partneru koji vara, tvrde astrološki stručnjaci.Ovan; Ovan je veoma sumnjičav, pa već počinje s malo nepovjerenja u glavi. Njima vlada mozak, a ne srce, i ako se prevara dogodi, teško da će je moći izbaciti iz glave. Ako ste Ovan, možda ćete i uspjeti da kažete svom partneru da im opraštate zbog nevjere, ali u stvarnosti će vaš um vjerovatno imati problema da im oprosti.

Iako im možda nećete dugo zamijerati, možda ćete se dugo osjećati bijesno i ogorčeno. Imajte na umu da nikada niste dužni oprostiti partneru što vas je varao, zato budite iskreni prema sebi je li vaš um zaista prešao preko tog incidenta.Blizanac; Kao Blizanci, vjerovatno želite potpuniju predanost. Blizanci nemaju vremena da ga troše na ljude koji nisu 100% posvećeni njima. Dakle, ako otkrijete da je vaš partner bio nevjeran, vjerojatno mu nećete progledati kroz prste. Blilzanci će do ovog zaključka doći pomoću intelekta i racionalne misli umjesto emocija.

Ako su to vaše tendencije, svakako je u redu da nastavite dalje bez svog nevijernog partnera. Djevica; Kad im se dogodi prevara, oni se odmah počinju samokritikovati zašto ga nisu uhvatili prije nego što se dogodilo i šta su mogli učiniti da to spriječe.

Oni onda ne mogu da oproste ni sebi, a ni partneru zbog varanja. Iako može biti primamljivo okriviti sebe što niste shvatili da je vaš partner nevjeran, ipak se pobrinite da jednaku brigu i ljubav pružite prema sebi kao i onima koji vas okružuju.

Škorpija; Škorpija nikada neće zaboraviti i nikada neće oprostiti partneru koji ih vara. Ako i odlučite nastaviti vezu sa svojim partnerom nakon što vas je prevario, pobrinite se da to bude mirnim srcem, jer su Škorpije sklone osveti ili kažnjavanju partnera zbog onoga što su učinili. Iako vas to u trenutku može zadovoljiti, ipak neće ublažiti bol koju osjećate.

Vodolij; Vodolija je vazdušni znak i često ima problema u uspostavljanju i održavanju intimnih veza s drugima. Jednom kada se odlučite pustiti neku osobu u svoj život, ipak, znači da zaista volite. Zato imati partnera koji vara može biti tako bolno.

Ako vas jednom prevare vrlo vas lako mogu ostaviti momentalno. Nikada se ne biste trebali osjećati obaveznim da oprostite partneru nakon što vas je prevario bez obzira na to koji je vaš znak. Samo budite sigurni da je odluka koju odaberete ono što stvarno želite učiniti.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.