Najtajanstveniji znakovi Zodijaka: Škorpije paze koga će pustiti u život - Jarac voli držati stvari u sebi

Jeste li ikad upoznali nekoga ko vam je odmah počeo pričati sve o svom životu? Samo ste se rukovali i odjednom, znate sve o njihovoj simpatiji iz osnovne škole. Na drugom kraju spektra su oni koji nikada ne kažu ni riječ o sebi.


Oni odišu misterijom, pažljivo biraju njihove riječi i vi se pitate hoćete li ih ikad uspjeti pročitati. Oni su vjerovatno četiri najtajanstvenija znaka zodijaka, a postoji jedna njihova čitava strana o kojoj možda nikad nećete znati ništa.

Svi imaju tajne. Iako ste relativno otvoreni prema tome kako se osjećate, neke su informacije jednostavno previše osjetljive za dijeljenje. Ako imate dovoljno sreće da vam je neko kome se povjerava te bilo koji od sljedećih horoskopskih znakova, smatrajte se dostojnim njihovog povjerenja.



Škorpija – Veoma paze koga će pustiti u život; Je li ikakvo čudo da Škorpijom vlada Pluton, planeta svih skrivenih stvari? Uvijek imaju kartu u rukavu i nikad ne postoji trenutak kada Škorpija pomno ne razmatra šta da podijeli, a šta treba zadržati za sebe. U njihovoj srži, Škorpije su istražitelji i uvijek vole ići korak naprijed. Ali duboko u sebi, boji se ostati nemoćan, a ako bi povjerili samo bilo kome svoje tajne, osjećali bi se goli.

Jarac – Vole držati stvari u sebi; Ako poznajete Jarca, znate koliko oni mogu biti nečitljivi. Kao da je njihova fasada napravljena od kamena i morate je otkinuti s vremenom prije nego steknete njihovo povjerenje. Uostalom, ovim horoskopskim znakom vlada Saturn, planeta ograničenja, a poznati su po tome što su podigli zidove. Na kraju dana, Jarac samo želi izgledati kao da je sposoban i ima svoje prioritete. Ako su ranjivi u svojim osjećajima, to im se može činiti kao slabost.



Vodolija – Poznati su po tome što se povlače od svijeta; Vodolija je čvrst orah koji se uopšte ne može slomiti jer se ni ne čine tajnovitim. Socijalni su i šarmantni. Ali jeste li primijetili koliko često nestaju? Stalno će se pojavljivati, a onda iznenada, odu i nećete imati pojma šta namjeravaju. To je zato što je Vodolija duboko nezavisna i individualna, što ih čini još tajnijim u svojim osjećajima.

Ribe – Imaju više tajni nego što su toga svjesni; Osobina Riba u osnovi je tajna. Imaju svijet snova u koji nestaju i doslovno niko drugi na svijetu ne zna za to. Možete ih pokušati srušiti i natjerati ih da se otvore o svojim eskapističkim tendencijama, ali to je skoro nemoguće. Jeste li ikad kad razgovarate s ribama kako im oči odjednom postanu prazne? To je zato što odlutaju. Oni definitivno razmišljaju o svojoj tajni, ali vjerovatno će se praviti da su vas slušali sve vrijeme.

infpult.info

Pokreće Blogger.