Istraživanja pokazuju - Većina muškaraca pravim odabirom smatra onu od koje dobiju 12 stvari

Kada dobiju ovih 12 stvari, muškarci znaju da su pronašli savršenu ženu!


Međutim, sigurno je da je svako u potrazi za „savršenom osobom“, onom koju će sresti jednom u životu. Kad neko od muškaraca upozna takvu ženu, izdvojiće je od svih žena te je pitati zašto na ovom svetu nema više takvih. Kad ti se to dogodi, onda sigurno imaš ovih 12 karakteristika koje muškarci traže od savršene žene!

1. Inspirišeš ga da postigne svoj istinski potencijal, a da pritom nisi previše zahtevna. Nećeš ga primorati na bilo šta - jer ti veruje dovoljno i zna da donosiš ispravne odluke. 2. Ne igraš detinjaste igrice niti si ljubomorna. S tobom nema nikakvih nesigurnosti u vezi. Znaš koliko vrediš i nemaš potrebu to neprestano dokazivati njemu ili sebi.



3. Ne ponašaš se kao da se celi svet vrti oko tebe. Želiš ljubav i poštovanje i voljna si da ponudiš isto. Nećeš očekivati da on potiskuje sopstvene želje samo da bi ti bila srećna sve vreme. 4. Nemaš potrebu da visiš 24 sata nad njim. Shvataš da ste vi dve nezavisne osobe koje imaju živote i van veze. Oboje dajete jedno drugom dovoljno prostora i vremena za ulaganje u prijatelje, porodicu i karijeru.

5. Nikad se nisi osećala zabrinuto ako si ga vodila na upoznavanje s nekim od svojih prijatelja ili čak roditeljima. Svesna si da se može dobro nositi i komunicirati sa svim vrstama ljudi. Možeš da se opustiš i uživaš u dobrom provodu.



6. Znaš da se pobrineš za sebe. Nikad nisi želela vezu samo zato da bi mogla koristiti nekoga za sve vrste telesne, finansijske i mentalne podrške. Ne, ravnopravni ste, delite sve račune i pazite da ni jedna osoba u vezi ne bude preopterećena. 7. Tvoja prisutnost na društvenim mrežama nije nešto zbog čega trebaš da se skrivaš ili sramiš. Znaš kako da se predstaviš ljudima - bilo da je to lično ili na ekranu računara.

8. Nikad nisi sramežljiva u spavaćoj sobi. Ako nešto ne želiš, ti ćeš to i reći. Objasnićeš svoje razloge za to - umesto da glumiš i budeš nespretna. Ne ponašaš se kao da je tvoja intima nešto što treba sakriti i nikada ne razgovarati o tome. Prihvataš to kao potpuno normalan i zdrav deo vašeg odnosa, deo koji zapravo održava iskru između vas dvoje.

9. Imaš snažna mišljenja o gotovo svakoj temi. I nikada se nećeš ustručavati da ih iskažeš ih samo kako bi izbegla kontraargumente ili usrećila sve. Ali to ne znači da ćeš ih ikada nametati njemu ili bilo kom drugom. Otvorena si za rasprave i svako neslaganje – i nećeš to pretvoriti u svađu.

10. Ako se posvađate, nećeš pokušati da zaustaviš svađu iznošenjem stereotipa poput "svi muškarci su isti" ili "vi muškarci nas nikad ne možete razumeti". Shvataš da je svaka situacija drugačija i da trebaš razgovarati o uzroku koji stoji iza svađe, umesto da pokušavate da obuzdate jedno drugo opštim izjavama.

11. Sigurna si u svrhu svog života. Definisala si ciljeve i merila na koje neće uticati prepreke koje ti se nađu na putu. 12. Oseća se kao najsrećniji čovek na svetu kad je s tobom. Zna koliko si neverovatna i srećan je zbog toga. Zna da si snažna nezavisna žena koja se ne boji da bude sama – i jako je srećan zbog činjenice da si odlučila da budeš s njim!

IZVOR: miss7.24sata.hr

Pokreće Blogger.