Šta kaže astrologija – Za koga ćete se udati, a od koga razvesti sudeći prema horoskopu

U našim životima postoje tačke kada se osvrnemo na neke stvari i osjetimo čitav niz emocija - od kajanja i neugodnosti do zadovoljstva i ponosa. Ako biste unaprijed znali da će nešto biti greška, da li biste to izbjegli? Astrologija je tu da nam pomogne - ne da donosimo odluke o svom životu nego da nam pomogne da odmjerimo svoje mogućnosti i pogledamo stvari iz drugog ugla.


Evo šta zvijezde mogu reći o muškarcu za kojeg ćete se udati (i razvesti), u skladu s vašim horoskopskim znakom. Ovan će se udati, pa razvesti od Raka Sesualna privlačnost između njih će biti momentalna i jaka, i vjenčaće se prebrzo. Kad početna privlačnost oslabi, shvatiće da nemaju puno toga zajedničkog. Nakon mnogo svađe i prepirke, ravešće se.

Blizanci će se udati, pa razvesti od Riba Ribe su preemotivne za Blizance. Blizanci će privući kreativnost Riba, ali navikli su živjeti u trenutku, što će izazvati osjećaj nepovjerenja i sumnje u Ribama. Njihova zajednica će biti nestabilna od početka i ta nestablnost će rasti, što će dovesti do razvoda.



Rak će se udati, pa razvesti od Jarca Kad se sretnu hemija između njih će ih oduvati. Ali će vremenom Raka nervirati Jarčeva praktičnost i rezervisanost, i brak više neće izgledati kao tako dobra ideja. Bik ce se udati pa razvesti od Strijelca Bik će se u početku praviti da mu ne smeta Strijelčev slobodan duh, a u stvari ga to izuzetno nervira.

Djevica će se udati, pa razvesti od Ovna Djevica će se brzo i lako zaljubiti u Ovna zbog njegove odvažnosti i hrabrosti. Ali je Ovan prevelik avanturista za Djevicu, i nakon nekog vremena više neće moći pronaći zajednički jezik.



Vaga će se udati, pa razvesti od Jarca Jarca će momentalno fizički privući Vaga, a Vagu će privući Jarčeva sposobnost da zaradjuje novac Vremenom će lijenost Vage početi da nervira Jarca, i zato su ova dva znaka potpuno nekompatibilni za brak.

Škorpija će se udati, pa razvesti od Strijelca Kada se nađu Škorpija i Strijelac, skoro svima oko njih je odmah jasno da to neće uspjeti. Škorpija voli dom i ognjište, a Strijelac jedva čeka da ga napusti. Škorpija je previše zahtjevna i posesivna da bi ga Strijelac mogao tolerisati.

Strijelac će se udati, pa razvesti od Raka Kada se spoje Strijelac i Rak, dolazi do mnogih uzbuđenja, seksa, obmana, razočaranja i kontrole. I Strijelac i Rak će pokušati steći kontrolu nad drugima, i oboje će, poput svog braka, propasti.

Jarac će se udati, pa razvesti od Riba Ovo će biti svima omiljeni par: čvrsti, praktični Jarac i sanjarske, kreativne, osjetljive Ribe. Ispočetka će sve biti kao u bajci, ali će vremenom isplivati njihove razlike, i razvešće se, na iznenađenje mnogih koji ih smatraju savršenim parom.

Vodolija će se udati, pa razvesti od Lava Možete pomisliti da će ovaj spoj uspjeti – oboje vole biti među ljudima i oboje su harizatični. Ali ipak ima razlike – Lav će se svim silama potruditi da privuče pažnu, dok Vodolija ipak neće uraditi sve da privuče ljude sebi.

Ribe će se udati, pa razvesti od Ovna Srce Riba je mekano i puno ljubavi, a Ovan može biti prilično tup; takođe imaju tendenciju da govore bez uzimanja u obzir osjećaja druge osobe. Da,ovaj par definitivno neće uspjeti.

Lav će se udati, pa razvesti od Djevice U početku Djevicu će impresionirati velika i hrabra ličnost Lava, ali vremenom Djevica neće više moči da podnese Lavovu dominaciju i razvod će biti neizbježan.

Izvor: infpult.info

Pokreće Blogger.